Asencio critica el "balafiament" en la gestió de Soler i assegura que el model del PSPV és "una llosa per a eixir de la crisi econòmica"

Asencio critica el
Icono fecha
12-06-2009

12. Juny. 2009.- El vicesecretari de Política autonòmica i Local, Cessar August Asencio, ha criticat el “balafiament” en la gestió de l'alcalde socialista i número dos del socialisme valencià, Cèsar August Asencio, i ha assegurat que el model del PSPV és “una llosa per a eixir de la crisi econòmica”.

Asencio s'ha manifestat d'esta manera en relació a la “deute” de l'Ajuntament d'Elx que ha posat de manifest que el partit socialista és “un perill per als interessos dels ciutadans”. Així, hi ha assenyalat que “mentres els elxans s'ajusten el cinturó, Soler i el seu entorn gasta sense control els diners dels ciutadans d'Elx”.

De la mateixa manera, el dirigent del PPCV ha assegurat que el secretari general del PSPV, Jorge Alarte, “haurà d'explicar als ciutadans de la Comunitat si el model de Soler és el que vol per al nostre territori” alhora que hi ha assenyalat que “afortunadament el PP governa en la Comunitat, ja que gràcies a una gestió exemplar els valencians, alacantins i castellonencs patixen menys la crisi que en altres comunitats de signe socialista”.

“Amb els socialistes només tenim pujades d'impostos, ens costa arribar més a final de mes i les nostres expectatives de creixement han caigut en picat” ha indicat el dirigent popular, qui ha lamentat que Soler “siga l'exemple més palpable de com no cal gestionar un municipi en els temps de crisi”.

En esta línia, Asencio li ha recordat a Soler que “la victòria el passat 7-J dels populars a Elx demostra que la gestió dels socialistes és un autèntica desfeta per als ciutadans, per això, els elxans volen un canvi de govern municipal i el PP és l'única opció que pot garantir la seua tranquil·litat”.

Finalment, el vicesecretari de Política autonòmica i Local del PPCV ha criticat que Soler “seguisca pel camí de l'escapisme polític al no fer un exercici de transparència, després d'estar imputat per un presumpte delicte de prevaricació i malversació de fons públics” al mateix temps que ha assegurat que el partit socialista “té els dies comptats a Elx i a Espanya perquè són un partit allunyat de la realitat que viuen els ciutadans i, per tant, incapaç de resoldre els seus problemes”.

Compartir