Asencio critica que "l'única política educativa del PSPV és la de la foto per a ocultar la realitat"

Asencio critica que
Icono fecha
29-09-2013

 29. setembre. 2013.- El vicesecretari de Política Social del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Cèsar August Asencio, ha criticat hui que "l'única política educativa del PSPV és la de la foto, la de la mentida i la demagògia per a ocultar la realitat de la qualitat del sistema educatiu de la Comunitat Valenciana".

Asencio ha destacat d'esta manera que des que el president Alberto Fabra està al capdavant del Govern de la Generalitat s'han eliminat un 35% d'aules prefabricades i este percentatge es duplicarà amb la construcció dels 14 nous centres educatius que va anunciar el cap del Consell durant el Debat de Política General, amb la qual cosa "el número d'este tipus d'aules en la Comunitat aconseguirà el seu mínim històric".

Així, ha sostingut que al llarg d'enguany "més de 3.000 alumnes deixaran les aules prefabricades i començaran les seues classes en un nou centre, ja que l'aposta ferma del PP per unes infraestructures de qualitat és una realitat tangible". En concret, s'ha referit a la construcció d'una desena de centres enguany en ciutats com Torrevieja, Torrent, Gandia, Castelló o Dénia, que este últim ja ha finalitzat.

El dirigent popular també ha ressaltat la convocatòria de més de 300 places de docents i la incorporació este curs de 600 nous professors d'anglés en Educació Infantil i Primària, la qual cosa suposa un 60% més de la plantilla. En este sentit, ha fet insistència en què 90.000 alumnes estudien ja en el marc del nou model Plurilingüe, que permetrà als jóvens valencians "acabar l'educació obligatòria amb aptituds per a desembolicar-se en castellà, valencià i anglés".

Cèsar August Asencio ha preguntat si "el PSPV òbvia la informació real del sistema educatiu valencià per a crear una realitat paral·lela que els permeta seguir amb la seua política de demagògia i ocultar la seua falta de projecte". Per al vicesecretari de Política Social del PPCV, "fins que els socialistes valencians no aporten una sola mesura que puga millorar l'educació, estan desacreditats inclús per a intentar donar titulars esbiaixats i manipuladors que fins al moment és l'única cosa que saben fer".

Compartir