Bellver: "Alarte va encapçalar les protestes més sonates d'alcaldes contra l'AVE i ara diu que ho ha portat ell"

Bellver:
Icono fecha
30-11--0001

20. Des. 2010. El secretari general del PP a València, Jorge Bellver, ha assegurat que “hem d'assistir tots als desesperats intents de l'Alarte per atribuir-se l'èxit de l'Alta Velocitat a pesar que al seu dia va ser un dels alcaldes socialistes que es va oposar que l'AVE passara per l'Horta Sud i que va encapçalar les protestes més sonates en contra seu”, responent així a les afirmacions del secretari general del PSPV.

“A pesar que per davant d'ell estan les distintes institucions, que per consens han establit que es tracta d'un èxit comú, un èxit de tots els valencians, Alarte va per ací creient-se el protagonista de l'arribada de l'AU” ha apuntat Bellver, “i no obstant això –Ha continuat- en l'hemeroteca hi ha una foto seua concentrant-se davant de les portes de la Generalitat per a protestar per l'AVE”.

Sobre allò que s'ha manifestat pel secretari general del PSPV en referència a l'alcaldessa Rita Barberá hi ha assenyalat que “Alarte sap que l'hemeroteca arreplega la lluita de l'alcaldessa Rita Barberá des de 1991 a favor que l'AVE arribara a València i que s'anaren complint els projectes. Una lluita per resoldre els problemes que anaven sorgint i per unir esforços. També està en l'hemeroteca”, ha recordat Bellver.

Bellver ha indicat que “Alarte està trencant el consens sobre este gran èxit quan estan totes les institucions reconeixent que ha sigut un èxit de tot el món”. “Açò demostra el seu verdader tarannà, la seua poca fe en els pactes, la seua incapacitat per al consens, les seues ganes de passar per damunt dels altres, quan l'èxit d'este avanç crucial per a la nostra ciutat i la nostra Comunitat ha sigut sens dubte un èxit de tots”, ha subratllat.

“El senyor Alarte no és capaç per si sol de prendre una decisió i actua al dictat del que li estan marcant els factòtums del PSOE”, ha explicat Bellver. “Si li diuen que ara toca eixir al carrer, ell els fa cas sense piular. Però el problema no és que isca al carrer a explicar-se i a donar la cara davant dels valencians, el problema està que es presenta davant d'ells amb les mans buides, i com no té res a oferir-los, llavors es posa en evidència i diu bestieses com que l'AVE és patrimoni dels socialistes”, ha acabat.

Compartir