Bellver: "La nostra prioritat són servicis pública i ocupació; en l"esquerra és la III República i la unitat de la llengua"

Bellver:
Icono fecha
01-01-1970

11. gener. 2014.- El portaveu del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Jorge Bellver, ha assegurat hui que “la nostra prioritat, com la del President Fabra en la gestió en el Govern valencià són els servicis públics fonamentals, Sanitat i Educació, i la creació d’ocupació, mentres que en l’esquerra les prioritats són la III República i la unitat de la llengua”.

 

  Bellver ha explicat el missatge que els diputats del Grup Parlamentari Popular estan portant “a tots els racons de la Comunitat”: “Tots els habitants de les tres províncies han de saber que tenim clares les prioritats, que per al Partit Popular el més important són les persones, la qualitat de la Sanitat i l’Educació que reben, l’impuls de les infraestructures productives que generen llocs de treball i ajudar a les xicotetes empreses, els comerços i els agricultors a prosperar i així que puguen crear ocupació”, ha assenyalat.

 

El portaveu popular ha manifestat que per als populars “la meta està clara i el camí per a aconseguir-la també. I a això ens dediquem en treball diari i explicacions davant dels ciutadans. Però els valencians mereixen saber  també quines són les prioritats de l’esquerra, què és l’important per als grups de l’oposició, i sincerament pareix que viuen en un altre món”. Així, Bellver ha assenyalat que els socialistes, per exemple, “viuen pendents d’enquestes que no els oferixen gens bo, i els donen com a únic consol tirar-se als braços d’un tripartit on les prioritats dels minoritaris són la III República, canviar l’himne i les senyes d’identitat valencianes o acabar en la llibertat d’elecció de centres hospitalaris i educatius, per no parlar de la radicalitat que demostren al promoure la desobediència a les normes i la insubmissió”.

 

En contraposició a esta actitud de l’esquerra, Bellver ha destacat el treball que des d’esta setmana s’està realitzant des del Grup Parlamentari Popular, el PPCV i representants en el Congrés i en el Senat recorrent, durant un mes, tots els municipis de la Comunitat i explicant les mesures del Govern valencià. Estes reunions han portat que, en només tres dies, 36 diputats populars de Les Corts hagen recorregut ja 63 municipis de la Comunitat.

 

  El Síndic popular ha assenyalat que esta ronda de treball “és ambiciosa per quant suposa que tots els ciutadans, des dels municipis capçaleres de comarca fins als més menuts, estiguen al corrent de les decisions que es prenen en la Comunitat i per què”. “El més important per al Govern del President Fabra és que les necessitats dels valencians estiguen cobertes, principalment les polítiques de caràcter social, a les que es destinen 9 de cada 10 euros dels pressupostos d’enguany, i això els ciutadans han de saber-ho”, ha assenyalat.

 

  El portaveu popular en Les Corts ha indicat que els dos últims anys “han sigut anys de profundes i importants reformes, algunes d’elles molt dures, però ja en 2013 han començat a veure’s els resultats i en 2014 es refermaran per a entrar definitivament en una etapa de recuperació”.

 

  Bellver ha recordat que en l’últim any “s’ha constatat la millora dels indicadors econòmics quant a exportacions, turisme o creació d’empreses. Estos indicadors, units a les mesures posades en marxa i les polítiques d’austeritat ens fan encarar el futur amb optimisme”.

 

   “En el PP pensem en l’important, que són les persones. Expliquem les reformes, els pressupostos i donem la cara allí on faça falta. El nostre únic compromís és amb els ciutadans i no defugim les nostres obligacions i responsabilitats”, ha indicat Bellver. “Quina diferència en aquells per als que els ciutadans es reduïxen a la condició de votants, que només interessen cada quatre anys, i que estan més pendents d’aliances destructives que de protegir i defendre els interessos de la Comunitat”.

Compartir