Betoret: “El Govern d'Espanya aposta per millorar les connexions i la competitivitat de la Comunitat”

Betoret: “El Govern d'Espanya aposta per millorar les connexions i la competitivitat de la Comunitat”
Icono fecha
01-11-2015

1. nov. 2015.- El portaveu adjunt del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Vicente Betoret, ha assenyalat que “El Govern d'Espanya, liderat per Rajoy, complix amb la Comunitat i per això la té entre les seues prioritats perquè continue progressant”.

Vicente Betoret s'ha referit a la pròxima licitació de les obres de la N-232 en el tram entre el Barranco de la Bóta i la Masia de la Torreta a Castelló que permetrà resoldre el pas del Port de Querol, i que tindran un pressupost de 51,4 milions d'euros.

A més, quan es licite el tram de 5,3 quilòmetres entre la Masia de la Torreta i Morella Sud, el projecte de la qual estan en redacció i ha de sotmetre's a avaluació ambiental, la N-232 estarà totalment preparada en el seu recorregut per Castelló i Terol.

“El Govern d'Espanya està realitzant una aposta decidida per millorar les connexions i la competitivitat de la Comunitat per això està portant diferents actuacions que redunden en la millora de la qualitat de vida de tots els valencians” ha afegit Vicente Betoret.

D'esta manera, Betoret ha assenyalat que “els governs del PP sempre han situat la Comunitat Valenciana com a eix de desenrotllament estratègic per a situar l'economia espanyola com una de les locomotores d'Europa, i per això ha apostat amb actuacions tan importants com l'arribada de l'AVE a Castelló, la construcció del tercer carril del corredor mediterrani o les actuacions en la línia fèrria Sagunto-Zaragoza, entre altres”.

Finalment, Betoret ha manifestat que “mentres en la Comunitat tenim un govern tripartit inactiu que només es dedica a criticar, plorar i queixar-se, a Espanya tenim un govern sensible amb la nostra terra que tracta de vetlar pels interessos de tots els valencians”.

Compartir