Blasco: "El Consell premia l'esforç dels estudiants en la seua formació i beneficia les famílies més necessitades"

Blasco:
Icono fecha
30-11--0001

 El portaveu popular en Les Corts, Rafael Blasco, ha aplaudit hui les últimes mesures dutes a terme pel Consell en matèria d'Educació, ja que “premien el rendiment escolar dels alumnes”, la qual cosa segons la seua opinió “és un gran encert perquè enfortix els valors de l'esforç i la constància”.

Blasco s'ha referit així valorant la iniciativa que ha posat en marxa el Consell en matèria educativa, i que inclou la concessió d'ajudes a llibres “en les que per primera vegada es tindrà en compte el nivell de renda familiar i l'expedient acadèmic dels alumnes, un factor que havia de ser reconegut d'alguna manera”.

Per al Síndic popular, “estes mesures suposen un impacte directe en les economies domèstiques que les famílies agrairan en moments com l'actual, en els que qualsevol estalvi és benvingut”. Blasco ha recordat que la Conselleria d'Educació destina 49 milions d'euros a les ajudes a llibres i el cridat Bo-Llibre, del que es beneficien actualment 400.000 alumnes de primària i secundària.

El Síndic ha ressaltat que amb les incorporacions de barems de renda i rendiment econòmic “es va a beneficiar a qui més ho necessita a nivell econòmic i es va a reconéixer l'esforç que realitzen els estudiants valencians en la seua formació i educació, que és la millor inversió de futur”.

Així mateix, Blasco ha aprofitat per a remarcar que en el cas d'altres ajudes socials com són les ajudes a menjador “s'està estudiant des del Consell poder afegir als criteris socioeconòmics, alguns criteris acadèmics, que puguen ajudar a millorar la motivació de l'alumnat i les seues famílies en el procés educatiu”.

Finalment, el portaveu popular ha manifestat que estes mesures “són un clar exemple d'esforç i compromís per part del Consell, que una vegada més ha complit amb les seues promeses”, ha conclòs.

Compartir