Blasco: "Superarem el 25% de treballadors empleats en sectors tecnològics"

Blasco:
Icono fecha
30-11--0001

 


28. Gener. 2011.- El Partit Popular de la Comunitat Valenciana es compromet a superar el 25% de treballadors empleats en sectors tecnològics enfront del 18,9% de 2008, “perquè apostar per la inversió en I+D+i és donar passos decidits cap a la recuperació econòmica”, segons ha anunciat hui el coordinador del programa electoral dels populars valencians per a les eleccions autonòmiques de maig del 2011 i conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco.
Blasco ha explicat que la proposta “s'emmarca en les actuacions que ja està executant el Consell per mitjà de l'Estratègia de Política Industrial 2010 – 2015”.
Esta iniciativa, a més, “contribuirà a diversificar la base industrial de la Comunitat cap a activitats emergents de major valor afegit relacionades amb la Investigació, el Desenrotllament i la Innovació (I+D+i)”.
El responsable del programa electoral del PP ha assegurat que els populars continuaran treballant “per a potenciar eixos estratègics que ens permeten augmentar la competitivitat i la productivitat de les nostres empreses, com ho fem a través d'esta aposta per la innovació”.
“En esta estratègia el capital humà, les persones, tenen un paper protagonista. Els treballadors ‘tecnològics' són fonamentals per a millorar la productivitat i per això, treballarem fins que en 2015 superen el 25% de les ocupacions”, ha afegit.
“En una situació de crisi com l'actual creiem que no cal deixar passar les oportunitats que ens oferixen els sectors tecnològics. Per això, considerem que és imprescindible fomentar la Investigació, el Desenrotllament i la innovació en les nostres empreses”, assenyala Blasco.
En eixe sentit, el dirigent popular ha recordat que altres propostes electorals “també ratifiquen el nostre compromís per impulsar la cultura de la innovació, com són les nostres iniciatives per a doblegar el gasto empresarial en I+D+i fins a aconseguir el 2,3% del PIB o per a aconseguir que el 30% del teixit productiu siga de base tecnològica”.
“Volem ajudar a les nostres empreses a augmentar la seua competitivitat i per això, posarem en marxa una bateria de mesures a la seua disposició per a aplanar-los el camí. Amb la tecnologia, les empreses poden disminuir costos, aprofitar millor els seus recursos i competir amb garanties en els exigents mercats internacionals”, assegura Blasco.
El portaveu popular ha afegit que l'Estratègia de Política Industrial “pretén contribuir al desenrotllament i creació d'empreses globals i competitives en tots els sectors, tant consolidats com emergents”.

 

Les propostes electorals estan a l'abast dels ciutadans per a ser valorades tant en el blog de campanya com en el programa electoral, als que es pot accedir a través de la pàgina web www.ppcv.Com


 

Compartir