Bonig anuncia una esmena a la totalitat als pressupostos “perquè no són els que necessiten els valencians”

Bonig anuncia una esmena a la totalitat als pressupostos “perquè no són els que necessiten els valencians”
Icono fecha
07-11-2015

 

7. novembre. 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha anunciat que el PPCV presentarà una esmena a totalitat als pressupostos de la Generalitat per a 2016 “perquè no són els que necessiten els valencians per a millorar les seues expectatives de futur, les seues oportunitats i les seues aspiracions econòmiques i socials”.

 

Isabel Bonig ha realitzat estes manifestacions a Alacant durant la seua participació, junt amb el ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, i el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, en un acte davall el lema #CumPPlimos amb l'economia, a què també ha assistit, entre altres, el president provincial del PP, José Ciscar.

 

Bonig considera que els comptes que ha elaborat el Consell “són les d'un govern que demostra que és incapaç de dirigir esta Comunitat, que demostra que no saben gestionar ingressos superiors i atendre les necessitats dels sectors productius, que no es preocupen de governar i sí de plorar i buscar la confrontació gratuïta amb El Govern central”.

 

Estos pressupostos no creguen ocupació, és la primera vegada en la història que no porten l'annex de la previsió d'ocupació. El PP es va comprometre a crear 64.000 llocs de treball en 2014 i ho complim, esta vegada no sabem quina és la seua perspectiva perquè hi ha una reducció de més del 65% en esta matèria” ha afegit Bonig.

 

Segons Bonig, “estos pressupostos demostren que hi ha dos models d'entendre la política, l'economia i la societat. Dos models que es decidixen el 20-D, seguir amb les reformes serioses i el creixement o continuar amb les polítiques clientelares, de creació d'organismes, d'augment del gasto públic en detriment de l'empresa privada, O anem per la demagògia i la seguretat o encertem i anem per l'estabilitat i el creixement que representa el PP”.

 

MENYS IMPOSAT, OCUPACIÓ I UNITAT D'ESPANYA

 

D'altra banda, Pablo Casado ha assenyalat que “el PP té com ADN la baixada d'impostos, que la gent emprenga, invertisca, que gaste. Al principi de legislatura no vam poder, però ja ho hem fet, hi ha hagut una baixada de l'IRPF de mitja d'11 punts que ha afectat 20 milions de contribuents, s'han baixat 4 punts els impostos als professionals i autònoms i 5 punts a la societats. Quelcom que ens diferència dels altres partits és que no pujarem els impostos”.

 

A més, Casado ha incidit en que “per al PP una obsessió és crear ocupació i ho hem aconseguit gràcies a empresaris, autònoms, emprenedors que arrisqueu la vostra vida personal i patrimoni per a donar oportunitats a tanta gent”.

 

Finalment, el vicesecretari de Comunicació ha manifestat que “som el partit de la unitat d'Espanya, vivim en una gran nació, la més vella d'Espanya, no cedirem al xantatge de cap secessionista. Rajoy farà el que és necessari per a salvaguardar la unitat d'Espanya, no deixarà que es fracture una Catalunya que sempre ha sigut part imprescindible d'Espanya, ni que a la Comunitat Valenciana s'intente estendre un problema imaginari que a vegades intenta tapar amb la bandera corrupcions sistèmiques i fallides d'un model de gestió pública”.

 

IMPORTÀNCIA 20-D

 

José Ciscar ha assenyalat que “alguns van parlant de la vella i la nova política, una distinció que no s'entén molt bé, però és el debat que es tracta d'instal·lar. Nosaltres creiem que la política ni és nova ni és vella. La política sempre ha consistit en el mateix i, bàsicament, és resoldre els problemes de la societat i de les persones”.

 

El pròxim dia 20 de desembre tenim unes eleccions que són molt importants –ha afegit Císcar-. El pròxim 20 de desembre, els espanyols hauran de triar entre dos models de país i de societat: continuar transitant per la senda de la recuperació econòmica o, com alguns ens estan volent dir, fent canvis. I jo crec que el canvi a Espanya ja va arribar l'any 2011. I, ara, la qual cosa volem és estabilitat, confiança, transitar pel mateix camí que s'ha fet durant estos quatre anys. Molt difícils, però crec que al final compensa l'esforç que s'ha fet per part de tots. I crec, també, que el millor està per arribar”.

 

Finalment, el president provincial ha assenyalat que “en estos últims quatre anys la societat espanyola ha demostrat del que és capaç. De que qualsevol repte ho pot assumir i superar si té al seu costat un govern que creu en eixa societat i que li ajude a desenrotllar tot el seu potencial. En el PP estem convençuts de que podem seguir per eixe camí, que és el camí que es necessita. I ens presentarem a estes eleccions amb vocació de continuar governant. Continuar sent el govern de l'estabilitat, de la recuperació econòmica, de la confiança i de l'ocupació”.

Compartir