Bonig: “Apostar pel PP és apostar per un Castelló viu, una Comunitat sense límits i un futur sense incerteses”

Bonig: “Apostar pel PP és apostar per un Castelló viu, una Comunitat sense límits i un futur sense incerteses”
Icono fecha
03-12-2015

3, desembre, 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assenyalat que “apostar pel PP és apostar per un Castelló viu, per una Comunitat sense límits, per un futur sense incerteses. Apostar pel PP és apostar per l'ocupació, la responsabilitat, l'eficiència i la implicació” ha manifestat Isabel Bonig.

 

Bonig s'ha pronunciat així en l'acte d'inici de campanya a Castelló on ha estat acompanyada del president provincial, Javier Moliner, del cap de llista al Congrés per Castelló, Miguel Barrachina i de la candidata al Senat, Salomé Pradas.

 

Les mesures que va haver de prendre el govern de Rajoy van ser dures, però gràcies a elles i a l'esforç de tots els ciutadans hui creix l'ocupació i hi ha una recuperació” ha manifestat Bonig.

 

En este sentit, la presidenta del PPCV ha incidit en que “està més que demostrat que el PP crega ocupació, que amb el PP creix l'economia, abaixen els impostos…i això suposa major qualitat de vida per als ciutadans”.

 

Isabel Bonig ha assenyalat que si el PP torna a governar “el compromís és que en la pròxima legislatura hi haurà 20 milions de persones treballant per a tots junts continuar construint este gran país que és Espanya”

 

Després de les eleccions autonòmiques tenim molts governs formats per pactes. El que ens diferència d'ells és que a nosaltres ens avalen els fets. A nosaltres ens interessa l'interés general, la gestió i millorar les condicions de vida dels ciutadans. Ells no saben gestionar i no han assumit que són govern, tant en la Generalitat, diputacions i ajuntaments, i això comporta decidir i no plorar i mirar el passat”.

 

La gent ha de saber que les pròximes eleccions són molt importants. Ens juguem continuar creixent com estem fent amb un Govern del PP o que es produïsca un canvi que ens porte al desastre. Esta última opció no ens la podem permetre i la societat ha de ser conscient que això pot ocórrer” ha afegit Bonig.

 

CANDIDATURA AMB EXPERIÈNCIA

 

D'altra banda, la dirigent popular ha assenyalat que “comptem amb els millors candidats. Em sent molt orgullosa de la candidatura que presentem perquè després d'ella hi ha molt treball realitzat el que suposa una gran experiència acumulada. Estic segura que defendran als castellonencs i que en tot moment treballaran pel bé dels ciutadans d'esta Comunitat”.

 

Finalment, Bonig ha indicat que el PP té “un projecte en positiu per a Castelló i per a tota la Comunitat Valenciana. Volem oferir oportunitats per a tots els ciutadans perquè som els únics que donem la cara pels cinc milions de valencians”.

Compartir