Bonig critica que els pressupostos a Castelló per a 2016 “són els menys socials de la història”

Bonig critica que els pressupostos a Castelló per a 2016 “són els menys socials de la història”
Icono fecha
06-11-2015

6. novembre. 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assegurat que en els pressupostos de la Generalitat per a 2016 per a la província de Castelló són els menys socials de la història. “En l'últim pressupost del PP de cada 100 euros dels valencians 86,8 anaven a polítiques socials i el del Sr. Puig i Oltra només dediquen el 86,2%. També hi ha una reducció en matèria de creació d'ocupació del 65% que és impresentable i inaudit”.

Bonig s'ha reunit este matí amb el grup municipal popular en l'Ajuntament de Castelló on han analitzat els pressupostos de la Generalitat per a 2016 en esta província on ha assenyalat que estos “demostren tota la demagògia que ha fet l'esquerra durant tot este temps”.

Segons Isabel Bonig, en la ciutat de Castelló el pressupost “discrimina amb un 7% menys, de 14.600.000 euros que tenia l'últim pressupost del PP passem a 14 milions d'euros, i damunt amb alguns incompliments d'alguns projectes que són fonamentals per a esta ciutat”.

Així mateix, la presidenta del PPCV ha criticat que els comptes “retrocedixen en 27 milions respecte a les últimes que va presentar el PP per a la província. Este és una dada preocupant perquè Puig està marginant a la província de Castelló, potser serà perquè esta no li va recolzar amb els seus vots les passades eleccions autonòmiques”.

En este pressupost Puig tindrà 1.100 milions d'euros més que va tindre l'últim pressupost del PP. Jo només escolte Puig, als socialistes i a Compromís plorar i queixar-se. U és alcalde i President de la Generalitat per a gestionar, per a sumar i per a plantejar nous projectes” ha recalcat Isabel Bonig.

 

En este sentit, Bonig ha destacat que “el pressupost puja 967 milions d'euros, d'eixos es destinen a gasto corrent 904 milions d'euros, i només per a inversions d'euros 57 milions d'euros en tota la Comunitat, sense cap projecte nou. De fet s'ha oblidat de cinc projectes proposats per la Diputació, com són el Pla d'Ocupació Conjunt, el Pla Antimosquits, el pla de transport rural a la carta, el pla estratègic de turisme o el pla per a afavorir la biomassa”.

 

No podem tolerar –ha afegit la dirigent popular- que s'hagen reduït les partides destinades a ocupació, a desempleats, autònoms… el PP tenia 11.100.00 d'euros i el nou Consell posa 3,9 milions d'euros, un 65% menys. No obstant això la partida per a promoció personal de les polítiques del Sr. Puig que disfressen de convenis singulars puja 1.650.000 euros”.

 

Finalment, Bonig ha assenyalat que estos pressupostos demostren la demagògia de l'esquerra. “El seu primer pressupost ha sigut destinat al manteniment de la seua estructura i a col·locar i repartir-se les butaques i càrrecs en el tripartit. No rescaten persones, no creguen ocupació, no miren els interessos de la societat, mentres els ciutadans continuen esperant que algú solucione els seus problemes”.

 

 

 

Compartir