Bonig demana a Puig que deixe de posar traves als projectes empresarials que creguen ocupació i riquesa

Bonig demana a Puig que deixe de posar traves als projectes empresarials que creguen ocupació i riquesa
Icono fecha
04-11-2015

4. novembre. 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha exigit al President de la Generalitat, Ximo Puig, “que deixe de posar traves als projectes empresarials que creguen ocupació i riquesa”.

 

Isabel Bonig ha visitat hui la indústria L'Espanyola, una empresa a què ha posat com a exemple d'aposta pel desenrotllament socioeconòmic del territori durant els seus 74 anys d'existència. Allí, a Alcoi, ha demanat a Ximo Puig que “si és necessari es davant al seu conseller d'Economia, el senyor Climent, per a evitar que els alcoians, els alacantins i tots els ciutadans de la Comunitat ens vegem privats d'oportunitats de treball i, per tant, de desenrotllament personal i professional per una simple qüestió de sectarisme polític”.

 

Bonig ha fet estes declaracions en referència als atacs del facció de Compromís en el Consell cap a l'actuació Alcoi Innova: “Un projecte amb tots els informes favorables, que genera en un primer moment una inversió entre 60 i 80 milions d'euros i 750 llocs de treball, i que és treball de qualitat”.

 

No entenem que en una ciutat amb 8.000 parats i en una Comunitat que necessita ocupació, que és la principal preocupació dels ciutadans, i que necessita gent emprenedora es posen tants obstacles a un projecte com este que és una referència a nivell nacional i internacional”, ha afegit.

 

La presidenta del PPCV ha expressat la seua confiança en què al final “s'imposarà el sentit comú, però els ciutadans han de ser conscients que no és el mateix que governe un partit seriós i responsable com el PP, o que governen tots els altres en una amalgama que ni ells mateix s'aclarixen”.

 

En este sentit, ha posat l'exemple de la bipolaritat de Compromís, on predominen les contradiccions entre els distints sectors, i del conseller d'Economia “que en compte d'afrontar els problemes quan la gent li reclama solucions diu que està fins al monyo. Han subsumit al PSPV i ara Puig té tants fronts oberts que no sap per on començar, i mentrestant no governa”.

 

Bonig ha reivindicat la Llei d'Actuacions Territorials Estratègiques que va aprovar el Consell del PP perquè enteníem que tots aquells projectes que aportaren un plus de productivitat, d'innovació de tecnologia mereixien un procediment especial.

 

Precisament, la ATE Alcoi Innova va ser la primera actuació territorial estratègica aprovada. Un projecte que el PP, tant en l'ajuntament d'Alcoi com en els Corts Valencianes ha defés sempre enfront de les falsedats de l'esquerra “perquè no és veritat que es contamina ni és veritat que hi haja darrere una especulació”.

 

La Generalitat discrimina a la província d'Alacant

 

D'altra banda, ha fet referència al maltractament del Govern de Ximo Puig cap a la província d'Alacant. “El pressupost discrimina clarament a la província d'Alacant, on baixa un 6% i els alacantins reben tres euros menys per habitant que en la resta de la Comunitat”.

 

A més, ha lamentat que molts dels projectes iniciats pel PP han sigut paralitzats, entre ells preocupa especialment el referent a infraestructures educatives i sanitàries ja compromeses i que desapareixen del pressupost.

Compartir