Bonig demana al Consell que explique per què es va negar a arribar a un acord sobre l'assistència a immigrants irregulars

Bonig demana al Consell que explique per què es va negar a arribar a un acord sobre l'assistència a immigrants irregulars
Icono fecha
04-11-2015

4. novembre. 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha demanat al Consell “que explique als ciutadans perquè al setembre d'enguany no va acudir a una reunió amb El Govern d'Espanya per a tractar i arribar a un acord sobre l'atenció a immigrants irregulars. Abans d'interposar el recurs d'inconstitucionalitat El Govern va crear una comissió bilateral per a intentar arribar un acord”.

 

Si tant els preocupen i els interessaren els immigrants i prestar-los una assistència, s'hagueren assentat i arribat a un acord. No obstant això no va ser així, i és que El Govern Valencià voluntat de negociar no té cap, només té voluntat de foto i demagògia total” ha assenyalat Isabel Bonig.

 

En este sentit, la presidenta del PPCV ha recordat que “el PPCV ja va advertir quan el Consell va portar el decret llei per a la seua convalidació que tenia seriosos problemes formals de competències. El Govern de Puig i Oltra, davant de la ineficàcia de la seua gestió, es dediquen a plorar i tirar la culpa al PP. Però els aclarisc que qui suspén este decret no és el PP, és el Tribunal Constitucional perquè diu que esta és una competència de l'Estat, i això és el que establix la Constitució”.

 

Ells seguixen en la seua política que el PP siga el culpable de tot –ha afegit Isabel Bonig- ja ens hem acostumat a la política de Puig i Oltra que és la del postureo permanent, la foto permanent i la demagògia”.

 

Així mateix, la presidenta del PPCV ha recordat que “en el tema d'atenció a immigrants irregulars es va arribar a un acord amb les comunitats autònomes i se'ls va dir que l'assistència sanitària a immigrants irregulars, no als que cotitzen, hauria de fer-se per una via que era l'assistència sanitària i social perquè així ho establia Europa. I es va arribar a un preacord que després de les eleccions els governs del PSOE, en una clara estratègia de desgastar políticament al PP van canviar, van transformar i es van negar a complir”.

 

Finalment, Isabel Bonig ha manifestat que “este és un tema extremadament sensible perquè estem parlant de persones i per tant el Consell ha d'assentar-se i arribar a acords. A més Puig i la consellera Montón tenen un esborrany que els ha manat l'Estat sobre atenció a immigrants irregulars. Així que per favor, els demane a tot El Govern Valencià que menys demagògia i més treballar”.

 

Compartir