Bonig: “El Consell tracta de desviar l'atenció sobre la seua gestió i la seua paralització”

Bonig: “El Consell tracta de desviar l'atenció sobre la seua gestió i la seua paralització”
Icono fecha
02-02-2016

02. febrer. 2016 La Sindica del Grup Parlamentari Popular, Isabel Bonig, ha indicat que “pareix que el Consell està tractant de convertir Les Corts en una espècie d'espectacle per a desviar l'atenció de la seua gestió i la seua paralització en molts temes en matèria d'economia, educativa o coordinació entre conselleries. En Les Corts no es controla el govern i el Consell només parla de qüestions que li interessen. En temes polèmics, com el model de RTVV, no es pronuncien. Una cosa és el que afecta el PP, on assumim responsabilitats i lluitarem perquè isquen tots els corruptes, i una altra cosa són les responsabilitats de govern”.
 
La Síndica popular ha assenyalat que “firmarem sense cap tipus de problemes una declaració institucional contra la corrupció en Les Corts perquè som els primers interessats en que les persones que intenten cometre algun delicte ho tinguen cada vegada ho tinguen més difícil. A ningú enfada més esta situació que al PP per haver d'estar contínuament defenent a tanta gent honrada d'alguns que han sigut corruptes, però hi ha formacions com Podem que es neguen, per exemple, a reprovar la corrupció en alguns règims dictatorials”.
 
Respecte a futures actuacions en la formació, Bonig ha indicat que “cal ser respectuosos amb els processos judicials. La justícia té els seus temps i, de moment, hi ha secret de sumari. Per això demanaria prudència fins que declare tot el món. Si hi ha proves contra determinades persones, que ningú dubte que s'actuarà amb contundència. Cal eixir i donar explicacions. Qui la faça que la pague. Estem preocupats perquè la situació no és agradable. Però les decisions que haja que prendre, es prendran. Primer prudència i, després, si hi ha proves, contundència total i absoluta”.
 
Finalment, Isabel Bonig s'ha referit a la formació de govern a nivell nacional i ha demanat “altura de mires” a Pedro Sánchez, perquè “anteposa el seu interés personal a la situació general del país” i ha recordat que “Sánchez no va guanyar les eleccions”.

Compartir