Bonig: “El PP té un compromís amb els valencians i la pròxima legislatura serà la de la Comunitat Valenciana”

Bonig: “El PP té un compromís amb els valencians i la pròxima legislatura serà la de la Comunitat Valenciana”
Icono fecha
29-11-2015

28 novembre, 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assegurat que la pròxima legislatura serà la legislatura de la Comunitat Valenciana perquè “el PP no deixarà que esta terra seguisca mal finançada amb un sistema que va aprovar Zapatero amb el silenci còmplice del President de la Generalitat Ximo Puig”.
 
Isabel Bonig ha realitzat estes declaracions en l'acte de presentació del programa electoral que ha clausurat el president del Govern i president del PP, Mariano Rajoy, en l’Hemifèric de València, on s'han citat més de 1.200 persones. A la presentació també ha assistit la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, la candidata al Congrés dels Diputats, Elena Bastidas i el president provincial del PP a València, Vicente Betoret.
 
“El PP guanyarà les eleccions perquè volem continuar millorant este país. Guanyarem les eleccions i Rajoy serà el pròxim president del Govern”, ha indicat la presidenta del PPCV.
 
Bonig ha indicat que “hui el PP nacional, i Mariano Rajoy en particular, firma un compromís amb els valencians que tornarà a la societat valenciana els esforços que hem hagut de fer estos anys”.
 
Així mateix, Bonig ha manifestat que a la Comunitat Valenciana “no hi ha cabuda per a les ànsies i deliris separatistes. Esta terra es construïx cada dia perquè Espanya siga cada vegada més gran”.
 
“Hui vos demane a tots els valencians que estigueu amb nosaltres en per un projecte que aposte per la llibertat a tots els nivells, però especialment en matèria educativa i el lingüística. Vos demane ajuda per a construir un projecte que instaure la concòrdia entre tots els valencians, que ressalt el que ens unix i no el que ens diferència”.
 
Finalment, Bonig ha instat els valencians a “fer, junt amb el PP, una Comunitat orgullosa del seu patrimoni, i sobretot orgullosa del seu futur. Espanya i la Comunitat creixen i creean ocupació. El PP ha de guanyar les pròximes eleccions perquè només nosaltres coneixem, sentim i creiem en esta terra i la seua gent”.

Compartir