Bonig es reunix amb el col·lectiu d'empresaris de Paterna

Bonig es reunix amb el col·lectiu d'empresaris de Paterna
Icono fecha
11-11-2015

11. novembre. 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i el president del PP de la província de València, Vicente Betoret, han mantingut hui una reunió amb empresaris de la localitat de Paterna amb els que han analitzat les polítiques posades en marxa pel Govern del PP per a reactivar l'economia i eixir de la crisi, i als que han escoltat per a conéixer les seues principals necessitats i preocupacions i incorporar-les a l'agenda política.

 

Isabel Bonig ha recordat que hui la Comunitat Valenciana lidera el creixement del PIB amb un 4,3% i un punt més que la mitjana d'Espanya, encapçala la creació d'ocupació amb més de 34.000 noves ocupacions en l'últim any. En este sentit, ha destacat que els verdaders artífexs d'estes dades “són els empresaris, perquè gràcies a la seua aposta per innovar, per diversificar, per crear riquesa en el territori generen nous llocs de treball, reactiven les economies familiars i fan que la roda del creixement es pose novament en marxa”.

 

“Des del Partit Popular hem aplicat mesures l'objectiu de la qual era crear les condicions perquè l'economia tornara a funcionar, i els números ens avalen, però cal posar en valor l'esforç dels ciutadans i la labor del teixit empresarial i productiu”, ha subratllat. Bonig ha posat com a exemple la reforma laboral, que va generar l'escenari adequat perquè els empresaris i els treballadors pogueren crear i mantindre ocupació en un moment d'incertesa econòmica que castigava enormement als parats.  

Compartir