Bonig: “Les llistes del PP per València, Alacant i Castelló combinen experiència i una important renovació”

Bonig: “Les llistes del PP per València, Alacant i Castelló combinen experiència i una important renovació”
Icono fecha
11-11-2015

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha destacat que les llistes del Partit Popular per a les eleccions generals del 20 de desembre per les circumscripcions de València, Alacant i Castelló “combinen experiència amb una important renovació per a oferir als ciutadans el millor projecte per a Espanya i per a la Comunitat Valenciana”.

 

Isabel Bonig ha assenyalat que el PPCV “ha entés que calia fer un canvi i les llistes responen a eixa voluntat del PP de presentar els valencians un projecte renovador i il·lusionant fonamentat en l'experiència i en la capacitat dels nostres candidats per a escoltar les persones i resoldre els seus problemes”.

 

“Les llistes estan formades per gent que acumula un important bagatge en la gestió i en la vida política, gent amb moltes ganes i gent que té clar que els polítics han de ser pròxims al territori i a les demandes de la societat, perquè això és el que necessiten els ciutadans dels seus representants”, ha afegit.

 

Bonig ha reconegut que la confecció de les candidatures “és un moment complicat perquè suposa moltíssima generositat de molta gent i suposa triar entre persones molt vàlides”.

 

En este sentit, ha expressat el seu agraïment i reconeixement personal, i en nom del PPCV, a tots els diputats i senadors per la seua “labor excepcional des dels seus llocs en el Congrés i en el Senat en defensa dels interessos dels ciutadans de la Comunitat Valenciana en l'última legislatura”.

 

Així mateix, ha assenyalat que demanarà als candidats del PPCV “la màxima implicació amb el territori per a portar a les dos Cambres les inquietuds dels valencians i donar la resposta adequada des de les institucions per a millorar les seues expectatives i la seua qualitat de vida.

 

“Els diputats i senadors del PPCV treballaran molt el territori, perquè d'ací naix la força de les nostres polítiques i per a acostar estes dos institucions als ciutadans i vegen que es pot fer des del Congrés i el Senat pels valencians”, ha agregat.

Compartir