Bonig oferix a Puig el suport del grup popular perquè afronte els reptes del futur “lliure de lligams”

Bonig oferix a Puig el suport del grup popular perquè afronte els reptes del futur “lliure de lligams”
Icono fecha
14-01-2016

14. gener. 2016.- La Síndica del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Isabel Bonig, ha oferit este matí el suport del seu grup parlamentari a Ximo Puig perquè, davant dels reptes importantíssims que planteja el futur immediat, “no els afronte amb les mans lligades”.
   
Bonig ha plantejat a Puig en el Ple de Les Corts que “davant dels reptes importantíssims no volem que ho faça amb les mans lligades. Oferisc el suport del grup majoritari perquè s'assenta lliure de lligams ara que ens enfrontem a reptes importantíssims que decidiran el futur d'esta terra i este país. Estar lligat a grups com a Compromís i Podem no és la millor manera d'afrontar els nous temps difícils en què haurà de prendre decisions dures, complicades i difícils, per això li oferisc el suport del PP perquè s'assenta lliure i puga prendre les  decisions més adequades pensant únicament en el futur dels cinc milions de valencians. Li recolzarem per a garantir la governabilitat de la Comunitat Valenciana i l'estabilitat”.
 
La Síndica Popular ha indicat que “no li demanem res a canvi. Només li demane altura de mires i que no aborde estos reptes des de la radicalitat que ja li estan exigint els seus socis de govern. Li tendisc la mà i li oferisc pactar el futur de la Comunitat Valenciana des de la reflexió serena, des de la construcció i la unió i des d'un projecte comú d'una Comunitat Valenciana integrada en un projecte comú que és Espanya”.
 
Isabel Bonig ha manifestat que “eixe gran pacte seria en matèria educativa on es respecte la llibertat, un pacte per l'ocupació que és la millor forma de rescatar les persones, el finançament, l'aigua, les infraestructures, un projecte de suma d'unió enfront de l'envit separatista i secessionista que alguns a Catalunya volen dur a terme i alguns volen copiar ací. Un gran pacte per a guanyar un futur de llibertat des del diàleg i l'esperança. Tinga-ho en compte i consideren-ho. Les nostres mans sempre estaran esteses perquè és molt el que ens juguem”.
 
Finalment, Bonig que hi ha apel·lat a l'altura de mires i unió de la transició, ha demanat a Puig que “trie als seus companys de viatge, trie la moderació, la responsabilitat, el futur i la il·lusió. Li tendim la mà per a construir una comunitat i un país de tots i per a tots, no des del rancor sinó des de la il·lusió i l'esperança, de la unió, de tant que ens unix més que el que ens separa”.

Compartir