Bonig: “Oltra i Bloc-Compromís enganyen i hauran d'explicar als valencians per què van mentir en campanya”

Bonig: “Oltra i Bloc-Compromís enganyen i hauran d'explicar als valencians per què van mentir en campanya”
Icono fecha
13-01-2016

~~13. gener. 2016.- La Síndica del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Isabel Bonig, ha demanat a la senyora Oltra i a Bloc-Compromís que “expliquen als valencians perquè van mentir. Una vegada més, han dut a terme un frau als valencians i hauran d'explicar-ho perquè això del grup propi era una de les seues principals argumentacions en campanya però, en realitat, Podem i Bloc-Compromís són el mateix. La decisió de no constituir grup parlamentari de les distintes marques de Podem és una qüestió jurídica que ja se sabia. Volien grup propi per una qüestió econòmica, per tindre una sèrie de privilegis i pels 520.000 euros que rebrien. És una qüestió de diners, però la llei cal complir-la”.

En este sentit ha recomanat a Puig “que es definisca i decidisca perquè hi ha moments en la vida en què cal prendre decisions i no amagar-se. Puig ha de ser rotund, com el seu síndic”.

La Síndica Popular ha indicat que “la representació dels drets valencians estan acreditada perquè els diputats del PPCV barallaran per ells dins d'un projecte nacional”.

Bonig també ha desitjat este matí “un bo i fructífer legislatura en defensa dels drets dels valencians i del projecte nacional que és Espanya”.

La Síndica ha qualificat l'acord aconseguit sobre la taula del Congrés com “un bon acord perquè Espanya requerix estabilitat i confiança. Des del PP reiterem eixe oferiment de pacte estable per a solucionar els greus problemes que tenen els ciutadans. Estem en un moment molt complicat on es requerix suport de les forces constitucionalistes”.

Finalment ha felicitat Adela Pedrosa, triada nova secretària de la Mesa del Senat.

Compartir