Bonig: “Puig i Oltra porten set mesos de joc de trons, d'egos personals i sense preocupar-se dels problemes dels valencià”

Bonig: “Puig i Oltra porten set mesos de joc de trons, d'egos personals i sense preocupar-se dels problemes dels valencià”
Icono fecha
25-01-2016

~~25, gener, 2016.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha lamentat que Ximo Puig i Mónica Oltra “porten set mesos ocupats en el seu joc de trons, en com repartir-se les butaques, en els seus egos personals i en les seues carreres polítiques personals i sense preocupar-se dels problemes dels valencians”.
Isabel Bonig ha realitzat estes declaracions en roda de premsa per a informar dels assumptes tractats en el Consell de Direcció del PPCV que s'ha celebrat este matí. Durant la seua compareixença s'ha referit al contingut del recurs d'inconstitucionalitat presentat pel Consell als pressupostos generals de l'Estat en què el propi Consell reconeix que entre 2004 i 2014 la Comunitat Valenciana té un problema d'ingressos i no de gastos.
“Ja basta de demagògia –ha reclamat Bonig-. Ara reconeixen que no era un problema de balafiament, sinó d'una falta de finançament, d'una finançament injusta que ens va acostar a l'endeutament. Per tant, senyor Puig i senyora Oltra, no enganyen més als ciutadans”.
“Ja està bé de queixar-se. Tenen els dos instruments més poderosos, el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i el pressupost, així que més serietat, més responsabilitat, menys demagògia i més treballar i ocupar-se de la realment important que és l'ocupació. D'un govern s'espera un poc més que el simple plor, s'espera que governe d'una vegada i no que seguisquen enredats en els seus problemes interns”.
La responsable popular ha recordat que els governs del PP “amb eixa falta de finançament provocada per un model injust aprovat per Zapatero amb el vot a favor de Pedro Sánchez i Carmen Montón, entre altres, van continuar prenent decisions i governant per a solucionar els problemes dels ciutadans”.
Isabel Bonig ha reiterat el seu oferiment “lleial i responsable” a Ximo Puig perquè puga governar “lliure de lligams i imposicions de Compromís i de Podem. No pot seguir pres i ostatge dels radicals i dels independentistes”.
“Té el nostre suport per a reivindicar un millor finançament, per a tots els projectes que servisquen als interessos generals –ha remarcat-. Però ha de decidir si vol realment construir un projecte de futur o si vol seguir pres dels radicals. El nostre oferiment vol garantir l'estabilitat i la governabilitat, i no li demanem res a canvi, només vetlar pels interessos dels ciutadans”.

ACTES PER L'OCUPACIÓ, L'AIGUA I L'EDUCACIÓ

 

D'altra banda, Isabel Bonig ha informat que el PPCV celebrarà tres jornades de treball centrades qüestions com l'ocupació, l'aigua i el medi ambient i l'educació, que se celebraran els dies 6, 13 i 20 de febrer a Castelló, Alacant i València respectivament.
“Volem parlar d'estos temes, que preocupen a la societat valenciana, perquè ningú en el Consell parla de crear ocupació, ningú parla de garantir l'aigua que necessita la nostra terra, i pels continus atacs del Govern Valencià a l'educació concertada i a la llibertat dels pares de triar model i centre educatiu”, ha assenyalat.
En este sentit, ha explicat que en estes jornades participarà fonamentalment la societat civil i que les conclusions que s'extraguen es convertiran en iniciatives parlamentàries: “Si el Consell no assumix la seua responsabilitat, el PPCV sí ho va a fer, i per això parlarem de crear ocupació, d'aigua i de medi ambient i dels reptes de l'educació pública, de l'educació concertada i de la llibertat d'elecció de les famílies”.

Compartir