Bonig reivindica el paper de les Diputacions per a garantir els servicis en municipis menuts

Bonig reivindica el paper de les  Diputacions per a garantir els servicis en municipis menuts
Icono fecha
20-11-2015

20. novembre. 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha defés “la labor que realitzen les Diputacions amb els municipis de l'interior de la Comunitat. Gràcies a elles els municipis menuts compten amb els servicis imprescindibles al seu dia a dia. Els ciutadans de municipis d'interior tenen els mateixos drets que la resta de ciutadans que viuen en localitats més grans”.

 

Bonig s'ha pronunciat així durant la seua visita al municipi de Carrers on acompanyada del president provincial del PP a València, Vicente Betoret, ha sigut rebuda per l'alcalde, Ángel Valero.

 

En este sentit, Bonig ha recordat que “sense les Diputacions en Carrers i en altres municipis no hi hauria arreplega de fems, ni neteja, ni altres servicis que fan que els ciutadans de Carrers, que paguen els seus impostos, es puguen sentir valencians”.

 

La presidenta del PPCV ha assenyalat que “el PP és l'únic partit que compta amb tots. Hui en dia hi ha partits que volen que dubten de la viabilitat de les Diputacions, o que volen que desapareguen els municipis de menys de 5.000 habitants. Què seria de tots estos municipis de les comarques Dels Serrano?. Per al PP l'interior compte i a més molt”.

 

Isabel Bonig ha criticat que la resta de partits no tinga en compte a les localitats menudes, “no he vist ací ningú del PSOE o Ciutadans perquè vegen què fa la Diputació amb estos municipis. El que han de fer és vindre i conéixer in situ el territori”.

 

D'esta manera, la dirigent popular ha assenyalat que “com el PP és l'únic que té estructura i alcaldes, nosaltres defendrem amb Mª Carmen Contelles al cap i Betoret com a president provincial, a les diputacions que tant bé fan a molts municipis”.

 

A més, ha felicitat els alcaldes dels municipis de l'interior “per lluitar perquè els seus conciutadans tinguen les millors infraestructures i perquè se'ls permeta treballar: Gràcies a ells mantenim estos territoris”.

 

Compartir