Bonig: “És el moment d'aparcar diferències en favor de la unitat de tot el bloc constitucional”

Bonig: “És el moment d'aparcar diferències en favor de la unitat de tot el bloc constitucional”
Icono fecha
11-11-2015

11. nov. 2015.- La Sindica del Grup Parlamentari Popular, Isabel Bonig, ha explicat que “els principals grups polítics volem escenificar l'acord per la unitat, per la sobirania d'Espanya i pel manteniment de l'orde constitucional i l'imperi de la llei”.
 

 Isabel Bonig, qui ha comparegut davant dels mitjans acompanyada del Síndic del PSPV Manuel Mata, ha assenyalat que “entre el PP i el PSOE hi ha diferències en molts temes entorn de la reforma constitucional, de fet el PSOE va presentar una esmena a la nostra PNL. Però entenem que cal preservar la unitat arran de la reunió que va tindre ahir el president del govern i el líder de l'oposició amb un acord a què se sumen altres partits per a mantindre la unitat entorn de la legalitat, al principi de l'imperi de la llei i que la Constitució estava per damunt”.
 

 La Síndica Popular ha indicat que “hi ha un acord per a aparcar les diferències quant a la reforma constitucional perquè estem davant d'un fet consumat amb una resolució inèdita del Parlament català. Davant d'este envit separatista es requerix de la unitat de tot el bloc constitucional i dels partits. Per això hem retirat la iniciativa i l'esmena del PSOE en el dia en què es va a presentar a nivell nacional el recurs d'inconstitucionalitat contra la resolució del parlament català”.
  

Bonig ha llançat un missatge de tranquil·litat a tots els ciutadans. “Que estiguen tranquils tots els ciutadans espanyols perquè es va a aplicar la llei, l'estat de dret, la constitució i no es va a produir la separació. És important en estos moments excepcionals que les principals forces manifesten el seu acord en el bàsic i essencial que ha permés als espanyols tindre els millors anys de democràcia, participació i llibertat gràcies a la Constitució de 1978”.

Compartir