Bonig traslladarà a la Conselleria d'Educació “les millores que requerix el Col·legi Cervantes de Sax”

Bonig traslladarà a la Conselleria d'Educació “les millores que requerix el Col·legi Cervantes de Sax”
Icono fecha
16-11-2015

16. novembre. 2015.- La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assenyalat que el Grup Popular en els Corts presentarà esmenes als pressupostos de la Generalitat perquè siguen ateses les deficiències que hi ha en el municipi de Sax, com és en el Col·legi Cervantes que celebra el seu 75 aniversari i requerix una sèrie d'inversions per a la seua millora”.

 

Bonig ha realitzat estes declaracions en la seua visita este matí al municipi de Sax on s'ha reunit amb diferents associacions dins del programa #RutaSocial organitzat pel PP per a conéixer de primera mà les inquietuds de la societat.

 

En este sentit, la dirigent popular ha indicat que s'està duent a terme esta Ruta Social “per tota la Comunitat perquè és important estar a peu de carrer i en contacte amb distints sectors. Estem visitant municipis per a veure la labor que es fa, ens reunim amb les associacions per a escoltar-los i saber què els preocupa i quines necessitats tenen”.

 

D'esta manera, Bonig ha visitat hui a Sax el mercat municipal i s'ha reunit amb l'Associació d'Ames de Casa, Associació Espanyola contra el Càncer, Associació de comerciants, Auditori i Casa de Cultura “que va començar el PP amb una inversió de 3,5 milions d'euros i que va paralitzar l'anterior alcaldessa, Ana Barceló, per impagaments de l'Ajuntament. A l'octubre d'este mateix any el Ple ha decidit reprendre estes obres ja que és una inversió fonamental per a Sax”.

 

En el seu recorregut Isabel Bonig també ha visitat dos de les empreses més emblemàtiques d'esta ciutat, Vda. de Rafael Estevan Giménez i Extrusax S.L, referent en la creació d'ocupació i en el registre de patents.

 

Finalment, Bonig ha aprofitat la seua visita per a recalcar la inversió del Govern Valencià del PP en este municipi, “que durant 20 anys hi ha invertit més de 10 milions en el centre de salut, l'institut, en la canalització del barranc, el centre social, Casa de Cultura…obres que hui en dia poden disfrutar els veïns de Sax”.

Compartir