Caballero: “El Consell només aportarà 16 milions d'euros per a ocupació jove fins a 2020”

Caballero: “El Consell només aportarà 16 milions d'euros per a ocupació jove fins a 2020”
Icono fecha
31-01-2016

31. gener. 2016.- El portaveu de Joventut del Grup Popular, Juan Carlos Caballero, ha qualificat de vergonyós que “el Consell només vaja a destinar 16 milions d'euros en els pròxims quatre anys al foment d'ocupació juvenil, tal com ve arreplegat en el pla Avalem Joves de la Conselleria d'Economia Sostenible contradient al president Puig que va anunciar en la Cambra un pla de 200 milions”.
 
Caballero considera que “el projecte Avalem Joves del Consell és un pamflet que l'única cosa que concreta és que el Consell només destinarà 16 milions d'euros en quatre anys, a penes un 8% del total. La resta, fins a arribar als 205 milions d'euros que va anunciar Puig, se'ls endossa el govern central a través del SEPE (81,6 milions) i a plans europeus (107,4 milions) en línia amb la norma habitual d'este Consell de diluir les seues responsabilitats per a després poder culpes altres”.
 
Juan Carlos Caballero ha assenyalat que “esta setmana hem sigut convocats pel conseller Climent, el qual ens ha entregat als grups parlamentaris una espècie de powerpoint que arreplega uns plantejaments generalistes sobre mesures per a el foment de l'ocupació juvenil sense concretar ni especificar com executar tots eixos desitjos generalistes”. “Mentres per un costat anuncien coses i s'omplin la boca amb bons desitjos, per un altre tanquen les oficines per a jóvens emprenedors que funcionen molt bé, acaben amb els centres de l'IVAJ i no destinen pressupost real per a el foment de l'ocupació juvenil. Esta és la realitat actual: els jóvens són els grans oblidats en la gestió del Consell”.
 
Finalment, Caballero ha sol·licitat que “el Consell remeta el pla a les Corts per a arreplegar les propostes dels grups per la via reglamentària, amb llum i taquígrafs”.
 

Compartir