Camps: "Em compromet que els jóvens vos sentiu orgullosos de ser valencians i de tindre el treball que mereixeu"

Camps:
Icono fecha
30-11--0001

 


15, maig. 2011.- El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Francisco Camps s'ha compromés hui que els jóvens “s'assenten orgullosos de ser valencians i de tindre el treball que mereixen”.

El president dels populars valencians s'ha referit d'esta manera en un acte amb jóvens a Sagunt en el que han participat també la presidenta de NN.GG de la Comunitat Valenciana, Verónica Marcos; la vicesecretària d'organització de NN.GG, Betlem Clot i l'alcalde de Sagunt i candidat del PP a l'alcaldia, Alfredo Castelló.

Camps ha transmés als jóvens la seua il·lusió per canviar la situació que està vivint Espanya perquè vol que esta Comunitat “estiga plena d'oportunitats, perquè està preparada, no com quan jo era jove, que era una Comunitat trista”.

En este sentit, el president dels populars valencians, des de l'experiència, els ha invitat “a estar orgullosos de ser d'ací, de la Comunitat Valenciana i no sols ací, sinó quan isquen a l'estranger i que diguen que la nostra terra és gran i fort”.

“Vivim en una terra bonica, amb infraestructures, amb col·legis, amb oportunitats per a continuar creixent que se sumen al vostre compromís i condició de ser valencians” ha reiterat Camps perquè ha manifestat que “encara que jo vaig viure una joventut més difícil per les circumstàncies polítiques de l'època he de dir alt i clar que cada vegada em sent més orgullós de ser valencià”.

“Jo vull jóvens preparats com els francesos o alemanys però preferisc els espanyols. Per això vull els millors col·legis, universitats i centres de formació perquè estigueu ben preparats, i prengueu les decisions que cregueu convenients, que tingueu independència i llibertat perquè jóvens així creguen una nació lliure i independent”, ha destacat Camps.


“Els governs socialistes són l'exemple del subsidi”

Per això, el líder dels populars valencians ha insistit que amb el vot jove el pròxim 22M “estarem demanant a Zapatero que se'n vaja perquè Espanya necessita un canvi de Govern”. Camps ha dit que els governs socialistes “han demostrat que són l'exemple del subsidi, la subvenció i que no creuen en la llibertat”.

Respecte d'això ha reiterat que “creara la conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, per a preparar els jóvens per a treballar. Crearé riquesa i prosperitat i l'aire fresc per a continuar prosperant”, al que ha afegit que té un especial interés en què els jóvens valencians “dominen el castellà, el valencià i l'anglés”.

“Quan jo era jove, vivia en una situació molt pareguda. Governaven els socialistes a Madrid i ací. La taxa de desocupació era igual que ara, i mentres França i Alemanya creixien i nosaltres no. Però quan l'any 1996 va arribar el PP al Govern de la nació, Aznar va canviar les coses i Espanya va començar a créixer i la Comunitat Valenciana també”, al que ha afegit que “Rajoy liderarà prompte El Govern de la nació i esta Comunitat tornarà a ser líder al nostre país”.

A més, el president del PPCV ha manifestat que hi ha una gran diferència entre “els polítics de disseny que són als que els escriuen els discursos, i els polítics compromesos que treballem de cor tots els dies. Sens dubte, Zapatero és el líder dels polítics de discursos”

“Que sapieu que hi ha polítics que treballen per la llibertat i per les persones. És important saber qui treballa tots els dies per la gent i qui pel seu partit, i això és el que fa el Partit Popular”, ha remarcat Francisco Camps.

El líder popular ha remarcat que els jóvens “sou el futur, sense futur les nacions es perden, perden el seu rumb. Espanya amb Zapatero ha perdut el seu rumb i només el futur és el que cal conquistar. Per això conquistem junts el futur. Vos necessite a tots, basta ja de parlar del passat, de parlar de crispació i de fer mesquineses”.

“El PP parla del que preocupa a la gent i per això estem implicats amb la gent, i és el partit de la societat espanyola i de la Comunitat i per això quan guanyem el 22 de maig estarem donant una victòria a tota la Comunitat i a tota Espanya”, ha remarcat el president del PPCV.

A més, Camps s'ha compromés a “continuar fent d'esta terra una terra de referència, sanitat i educació públics d'excel·lència i per a això és essencial el treball perquè el treball és benestar i servici a totes les persones”.

“Eixirem avant i reforçats de les eleccions, estarem buscant nous horitzons i expectatives perquè tot el que ens hem proposat ho hem aconseguit. Vull fer gran la Comunitat perquè vull fer gran Espanya. Vull que esta regió lidere l'Espanya governada per Rajoy, i ho vull amb alegria, amb il·lusió, amb força, amb treball, amb optimisme i amb futur”, ha conclòs el president del PPCV.

Compartir