Castellano avança que el president Fabra escoltarà les inquietuds dels jóvens en la Convenció Política

Castellano avança que el president Fabra escoltarà les inquietuds dels jóvens en la Convenció Política
Icono fecha
30-11--0001

5. juny. 2013.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha avançat hui que el president del PPCV, Alberto Fabra, escoltarà les inquietuds dels jóvens en un acte que se celebrarà divendres que ve en el marc de la Convenció Política que celebren els populars valencians a Peníscola.

Castellano ha realitzat este anunci en la reunió que ha mantingut amb el president de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Caballero, per a tractar els aspectes que afecten els jóvens i que s'abordaran en l'acte de divendres que ve. En concret, ha indicat que la trobada amb jóvens girarà entorn de l'ocupació, ja que "se tracta de la principal preocupació tant dels jóvens com dels populars valencianos". "Lo jóvens són el principal pilar del futur i necessiten de polítiques serioses i responsables que generen confiança i posibilidades", ha asseverat.

En este sentit, el dirigent popular ha valorat les últimes dades de la desocupació, que al maig ha descendit en 10.600 persones en la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa la millor dada en els últims 30 anys, i s'ha referit en concret a les dades de desocupació juvenil, que en l'últim any ha baixat en 4.551 jóvens, amb un descens del 8,1%.

Serafín Castellano ha ressaltat que el PPCV "trabaja sense parar per a continuar proposant mesures que permeten la reducció de la desocupació, com ha ocorregut en el mes de mayo", i ha recordat que "no pararem mentres haja un sol parat en la Comunitat", alhora que ha destacat el compromís del president Fabra de que en el pròxim mes de desembre hi haja menys parats en la Comunitat Valencià que l'any anterior.

Per la seua banda, Juan Carlos Caballero ha sostingut que des de NNGG continuaran "proponiendo mesures i impulsant projectes que es puguen dur a terme des del Govern per a acabar amb l'alifac del paro". "Los jóvens tenen propostes, projectes i ganes de fer coses i necessiten de polítiques que protegisquen els seus iniciativas", per la qual cosa ha considerat "una base fonamental els plans d'ocupació jove impulsats des de la Generalitat o les polítiques de suport a l'emprendedurismo tant autonòmiques com del Govern central".

Compartir