Castellano: "El PPCV enfortix el seu discurs amb un mateix missatge de Brussel·les a Madrid i a tots els racons de la Comunitat"

Castellano:
Icono fecha
30-11-2012

30. Novembre. 2012.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha destacat la importància de la celebració de la Interparlamentària del PPCV del que “eixirà més enfortit inclús el discurs del partit, amb un mateix missatge de Brussel·les a Madrid, i a tots els racons de la Comunitat Valenciana”.

En este sentit, Castellano ha destacat que la Interparlamentària del PPCV que tindrà lloc dissabte que ve, 1 de desembre, en l'Hotel Hort del capellà, a Elx, tindrà com a lema ‘Mes per la teua Comunitat'. Així, ha explicat que “comptarà amb tres taules de treball, una dedicada a la nova administració valenciana, una altra en què s'abordarà l'ocupació i el benestar i l'última es tractaran les infraestructures, el finançament i els sectors productius”.

L'alcaldessa d'Elx, Mercedes Alonso, el president provincial del PP d'Alacant, José Císcar, i el secretari general del PPCV seran els encarregats d'inaugurar la jornada a les 9:30 hores. A continuació s'abordaran els informes parlamentaris de la mà del portaveu del Grup parlamentari Popular en Les Corts, Jorge Bellver, els coordinadors de Política Nacional del PP en el Congrés, Gerardo Camps, i en el Senat, Miguel Antonio Campoy, i l'eurodiputada Eva Ortíz.

A continuació, a partir de les 10:30 hores, se celebraran les tres taules de treball, la primera d'elles davall el títol ‘La nova Administració valenciana', que estarà coordinada per la presidenta de la Diputació d'Alacant i alcaldessa de Sant Vicent del Raspeig, Luisa Pastor, i participaran com a ponents el vicepresident del Consell i president provincial del PP d'Alacant, José Císcar; el conseller d'Economia, Indústria i Comerç, Máximo Buch; el senador Juan José Ortiz, i el diputat autonòmic i membre de la taula en Les Corts, Antonio Clemente.

La segona taula, titulada 'La Comunitat de l'ocupació i del benestar', estarà coordinada pel president provincial del PP de València, Alfonso Rus, participaran com a ponents el conseller de Sanitat, Luis Rosat; el conseller de Justícia i Benestar Social, José Cabré; l'alcalde de Castelló, Alfonso Bataller; la portaveu adjunta del Grup parlamentari Popular en el Congrés dels Diputats, Marta Cigró torrat; i, finalment el diputat autonòmic Alfredo Castelló.

Finalment, tindrà lloc la taula ‘Més Comunitat: Infraestructures, finançament i sectors productius', que estarà coordinada pel president provincial del PP de Castelló, Javier Moliner, comptarà com els ponents la consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson; la consellera d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, Maritina Hernández; la consellera d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig; l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo; el vicesecretari general del PPCV i diputat autonòmic, Cèsar Sánchez, i la diputada nacional Macarena Montesinos.

Finalment, a les 13.00 hores, el president del PPCV, Alberto Fabra, i el vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, clausuraran la jornada.

En definitiva, Castellano ha recordat que l'objectiu que perseguix esta trobada és abordar totes les mesures que s'estan adoptant des de totes les institucions, ja siga des de Brussel·les com en la Comunitat, passant per Madrid, per a conéixer el treball de cada una d'estes institucions i que s'escolte amb un mateix missatge la labor que s'està fent en defensa dels interessos dels ciutadans de la Comunitat Valenciana”. 

Compartir