Castellano: "El PPCV ix més reforçat i unit que mai després dels Congressos provincials"

Castellano:
Icono fecha
30-11--0001

16. Julio. 2012.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha destacat hui que “el PPCV ix més reforçat i unit que mai després dels Congressos provincials que s'han celebrat este cap de setmana i on s'ha posat de manifest la fortalesa dels populars”.

Castellano s'ha pronunciat d'esta manera en relació als Congressos provincials del PP de València, en el que s'ha reelegit a Alfonso Rus com a president provincial amb un 91,2% de suport; de Castelló, en el que s'ha triat a Javier Moliner, amb un 97,6% dels vots i d'Alacant, en el que s'ha triat per a liderar als populars alacantins amb un 94,4% a José Císcar.

“Els resultats obtinguts en els Congressos provincials són fruit del treball realitzat i evidencien la unió i la fortalesa del partit en les tres províncies”, ha destacat el secretari general dels populars valencians, qui ha afegit que “des de la direcció regional ja vam dir que hi hauria uns Congressos provincials d'unitat i així ha sigut”.

Igualment, ha subratllat que els populars “hem d'estar pendents dels problemes de la gent que no són altres que la crisi econòmica i l'ocupació i així s'ha aconseguit amb una candidatura única en els tres congressos provincials, i d'ells hem eixit més enfortits, amb més unitat, en el que s'ha parlat d'idees, de projectes i de solucions” i ha destacat que “són Congressos de cohesió però sobretot d'unitat i de compromís amb les persones”.

En este sentit, ha assegurat que “no s'ha perdut ni un minut a disputes internes sinó que hem dedicat les nostres energies a la gent, a les persones i és el que s'ha demostrat en estos congressos” i ha afegit que “liderarem el canvi de model més sostenible i eficient amb el nostre president Alberto Fabra al front per a adaptar-nos a les circumstàncies i assegurar i mantindre l'estat de benestar”.

“El partit de les persones”

Així mateix, el dirigent popular ha destacat que “amb la celebració dels congressos hem renovat les idees i els projectes per a acostar-nos més a la societat valenciana, castellonenc i alacantina i poder oferir solucions reals als problemes dels ciutadans” alhora que hi ha assenyalat que “els populars comptem amb tots, eixa és la nostra fortalesa perquè som el partit de les persones”.

De la mateixa manera, el secretari general del PPCV ha lamentat que “mentres els populars treballem sense parar per defendre els interessos de la Comunitat, tal com s'ha demostrat en les distintes ponències que s'han debatut i aprovat en els congressos provincials, els partits d'esquerres seguixen perdent-se en debats estèrils, pendents dels seus embolics interns i la màxima preocupació dels quals és despreciar i perseguir als populars”.

Finalment, Castellano ha assegurat que “hem de remar tots en la mateixa direcció perquè junts podem tornar la il·lusió als ciutadans i, encara que siga un camí complicat i de sacrificis, és l'única opció segura perquè més prompte que vesprada isquem del forat en què ens ha ficat la ineficaç gestió dels socialistes” i ha lamentat que “els socialistes ens han deixat la pitjor herència: desocupació, dèficit, endeutament i descrèdit”.
 

Compartir