Castellano: "El turisme és la columna vertebral de l'economia de la Comunitat"

Castellano:
Icono fecha
30-11--0001

22.Julio.2013.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha subratllat hui que “el turisme és la columna vertebral de l'economia de la Comunitat Valenciana”.

  Castellano s'ha pronunciat d'esta manera en declaracions als mitjans de comunicació, durant la reunió a Benidorm amb representants del sector turístic de la Comunitat, on ha recordat que el turisme representa el 13% del Producte Interior Brut de la nostra terra i genera prop de 300.000 llocs de treball.

  El secretari general del PPCV ha insistit en la importància del turisme en la Comunitat per a l'economia d'esta terra “que té repercussió directa en el benestar de la resta d'Espanya” i ha assegurat que el PPCV “continuarà impulsant mesures i projectes que potencien la millora del sector”.

  En este punt, ha ressaltat la reforma de la Llei de Costes, “que oferix seguretat jurídica als 429 establiments del litoral valencià i a les 3.000 vivendes ocupades per 12.000 habitants”, així com projectes com el Corredor Mediterrani que “ha abanderat el president Alberto Fabra des del principi i serà un impuls per als sectors del turisme i la indústria al convertir a la Comunitat Valenciana en la porta sud d'Europa”.

  Així mateix, ha destacat que infraestructures com l'AVE, que ja arriba a València i Alacant i tindrà la seua entrada a Castelló en 2015, representen “l'aposta ferma dels governs del PP per la Comunitat Valenciana i el seu potencial econòmic, empresarial i turístic”.

  Serafín Castellano ha subratllat que “el PP s'adapta a les necessitats dels ciutadans i per això no ens conformem amb el que tenim, perl que continuem reivindicant el que és just per a la nostra terra i per a continuar donant possibilitats de futur a la nostra terra”.

  En este sentit, s'ha referit a la comissió d'estudi de Turisme del PPCV per a estar “en contacte permanent amb el sector i poder traslladar les necessitats un sector que és vital per a la Comunitat”, alhora que ha assegurat que els populars valencians continuaran “defenent els interessos de la nostra terra a València, a Madrid o a Brussel·les perquè cada euro invertit en la Comunitat té un efecte positiu multiplicador amb repercussió a Espanya i a Europa”.

Compartir