Castellano: "la urgència de la Comunitat és que el PSPV abandone la seua estratègia de la demagògia i treballe pels ciutadans"

Castellano:
Icono fecha
30-04-2013

30. Abril. 2013.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha respost hui al secretari general del PSPV, Ximo Puig, que “la major urgència de la Comunitat Valenciana és que el PSPV abandone d'una vegada la demagògia i la seua estratègia de la por i es pose a treballar pels ciutadans”.

En este sentit, ha recriminat el “ús torticero i partidista que fa el PSPV d'un assumpte tan dramàtic com són els desnonaments”, pel que els hi ha instat a “posar-se del costat dels ciutadans per a aportar més idees a la Comunitat, que amb les polítiques del president Fabra ha sigut la primera autonomia a donar resposta a este problema”.

En concret, hi ha acusat a Ximo Puig de “llançar bombes de fum amb propostes que el PSOE mai va posar en marxa, a pesar que durant el seu govern es van produir el nombre més gran de desnonaments, en concret van ser 78.000 només en 2011 quan no governava el PP i els socialistes van ser incapaços de prendre una mesura”. “Sí que van prendre una però no per a parar-los sinó per a acostar-nos a la situació que ens trobem hui, la de pretendre ampliar els jutjats per a agilitzar els desnonaments, amb Carme Chacón com a ministra de Vivenda”, ha recordat.

El secretari general del PPCV ha recordat que la Generalitat “ja és el primer agent social per a donar resposta a les persones que han perdut la seua vivenda, gràcies al Pla Extraordinari d'Arrendament, que posa a disposició dels ciutadans 600 vivendes públiques, l'acord entre la Generalitat i entitats financeres per a la cessió de vivendes destinades a lloguer social, o l'acord del president Alberto Fabra amb el Consell General del Poder Judicial i la Federació Valenciana de Municipis i províncies per a elaborar un protocol d'actuació urgent i que “ningú passe ni una nit en el carrer”.

Es tracta, ha dit, de “mesures realistes, que no xafen drets ni generen grans polèmiques però que donen resultat i ajuden a la gent, com a les 139 famílies que han rebut una vivenda pública des de la posada en marxa del Pla d'Arrendament Social”.

Finalment, Castellano ha lamentat que “una de les majors pèrdues de la Comunitat ha sigut la d'una oposició responsable i centrada en les persones i en el futur d'esta terra”, pel que ha exigit al PSPV que “reprenga la senda del servici públic i treballe per la societat i pel que realment importa, en compte de seguir donant-se colzades i augmentar el seu descrèdit al fer propostes que mai han dut a terme quan han governat”.

Compartir