Castellano: "Puig torna a deixar clar que el seu únic projecte és el menyspreu als valencians"

Castellano:
Icono fecha
18-10-2013

18. Octubre. 2013.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha assegurat hui que el secretari general del PSPV, Ximo Puig, “ha tornat a deixar clar que el seu únic projecte és el menyspreu als valencians, com el que va protagonitzar ahir mateix al no acudir a l'acte de presentació de l'Acord de la societat civil per la Comunitat Valenciana”.

  Castellano ha recriminat d'esta manera que “Puig no estiguera amb la societat civil defenent el futur de la Comunitat Valenciana” i ha considerat que es tracta de “un nou greuge als interessos dels valencians amb l'únic objectiu de buscar notorietat encara a costa de la Comunitat”.

  Per al dirigent popular, “el pacte per la Comunitat és una iniciativa que unix tots els ciutadans, institucions i entitats pel futur de la nostra terra, menys a un PSPV que, junt amb els seus socis del triaprtito, només saben ningunejar la nostra terra”, pel que hi ha acusat a Puig de “moure's únicament per motius partidistes i despreciar amb això a tots els valencians”.

   Així, ha criticat que el líder dels socialistes valencians “done l'esquena a tot el que siga treballar pel futur de la nostra terra” i ha recriminat que “només pensa en clau partidista i intenta confondre els ciutadans ratllant com a acte de partit un acte com el d'ahir, que naix impulsat per una institució i unix a tota la societat civil, entitats i ciutadans de la Comunitat”.


  Castellano ha manifestat que “Puig i tot el seu partit ha quedat desacreditat per les seues crítiques a la unió de tota una societat a favor de la seua terra”. Al seu parer, “l'abandó del PSPV ahir a tota la Comunitat demostra que els socialistes valencians estan molt lluny de defendre esta terra i estan capitanejats per una persona que només lidera els atacs als valencians”.

Compartir