Castellano subratlla que "el PPCV defén hui més que mai les nostres senyes d'identitat davant de l'atac del tripartit a la nostra Comunitat"

Castellano subratlla que
Icono fecha
25-04-2013

25. Abril. 2013.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha subratllat que “hui més que mai el PPCV continuarà defenent les nostres senyes d'identitat amb compromís i sense cap tipus de complexos davant de l'atac del tripartit a la nostra Comunitat, a la nostra llengua, les nostres tradicions, la nostra història i el nostre futur”.

Castellano s'ha referit d'esta manera al “menyspreu cap als valencians que contínuament fan els socis de l'oposició que, en la seua deriva cap al catalanisme, arriben a defendre el català com la nostra llengua, la muixeranga com el nostre himne i celebren la commemoració de la Batalla d'Almansa amb grups independentistes”.

Per al dirigent popular, es tracta del “major insult que es pot fer als valencians i a la Comunitat, perquè qui se suposa que ha de representar-la, ni tan sols creuen en la nostra terra”. D'esta manera, ha criticat que “l'únic projecte de l'oposició per a la nostra terra és el d'imitar al tripartit per a buscar suports fora i no s'enrogixen a l'aplaudir la independència de la nostra terra o l'annexió a Catalunya”.

Així, ha sostingut que entre “atacs verbals i espectacles com els nus de Joan Baldoví en el Congrés per a tapar la seua falta de propostes, obliden que esta terra té 5 milions d'habitants, amb història i llengua pròpies i que volen uns representants polítics que defenguen els seus interessos, les seues infraestructures, el finançament a què tenen dret i treballen per un futur de possibilitats”.

En este punt, Castellano ha recriminat el “desvari” del PSPV, amb Puig al cap, que “reclama ara suport del PP al Corredor Mediterrani, però ho va despreciar fins a sis vegades durant la passada legislatura en Corts per a no molestar al seu partit en El Govern; es delecta amb cimes pel Corredor a Catalunya, però nega el suport amb el president Fabra i tots els agents econòmics i socials de la Comunitat; es passeja per Brussel·les parlant d'esta infraestructura però vota en contra en el Congrés; i busca titulars en els mitjans però rebutja l'impuls del Corredor en les Corts”.

“El PSPV tira només de boca per a simular una defensa dels interessos de la Comunitat, però no fa efectiu el seu compromís on toca, que és en les institucions”, ha subratllat el dirigent popular, qui ha lamentat que “ahir assistim al greuge al quadrat al comprovar com el PSPV votava en contra del Corredor en les Corts i el PSOE rebutjava la Llei de Costes en el Senat, deixant en l'estacada una vegada més al sector turístic de la Comunitat”.

Així, ha lamentat que “ni tan sols quan ja no han de dissimular que anteposen els interessos del seu partit als de la Comunitat, com han fet durant set anys de Govern del PSOE en què han acceptat amb el cap acatxat tots els atacs a esta terra, són capaços de defendre els valencians”. Per al PPCV, ha garantit Castellano, “la defensa de la Comunitat no té opció política, perquè l'única viable és la dels valencians”. 

Compartir