Castellano subratlla que "només el PPCV defén la Comunitat amb convicció i orgull"

Castellano subratlla que
Icono fecha
02-10-2013

2. Octubre. 2013.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Serafín Castellano, ha subratllat hui que “només el PPCV defén les senyes d'identitat de la Comunitat Valenciana, els seus interessos, els seus drets, la seua història, la seua marca i la seua essència, sense complexos, amb total convicció i orgull”.

  Castellano s'ha pronunciat així després de la reunió de la Comissió de Senyes d'Identitat, en la que s'ha acordat impulsar la campanya #SomValencians, que té com a objectiu que “tots els ciutadans compartisquen els motius que els fa sentir-se orgullosos com a poble”.

  Així, ha explicat que des de la Comissió s'ha programat una sèrie d'accions per a commemorar el 9 d'octubre, una data –Ha dit- “de la que els valencians ens sentim orgullosos”.

En concret, ha explicat que en la web del PPCV s'ha habilitat un espai perquè militants i ciutadans envien els motius pels quals s'enorgullixen de ser valencians, aquelles qüestions que ens caracteritzen i ens definixen com a poble, ja siga a través de frases, fotografies o vídeos, perquè “esta terra està formada per cinc milions de ciutadans orgullosos dels nostres senyals d'identitat i del nostre territori”. Este espai estarà obert fins al pròxim dia 7 d'octubre en què es presentarà la recopilació dels missatges enviats pels ciutadans.

El dirigent popular també ha avançat que coincidint amb la commemoració del Dia de la Comunitat Valenciana, el PPCV presentarà un manifest “en defensa de les nostres senyes d'identitat i de condemna de les ingerències d'aquells que no respecten la nostra història, els nostres costums i tradicions, les nostres arrels, la nostra llengua, la nostra bandera o la nostra idiosincràsia”.

En este punt, ha ressaltat que “els valencians parlem i sentim en valencià, sabem el que som i el que sentim, tenim molt clara quin és la nostra senyera, i el nostre himne, pel que des del PPCV no desistirem en el nostre interés de defendre la nostra cultura, la nostra història, les nostres tradicions i les nostres senyes d'identitat, sempre des de la lleialtat a Espanya”.

Serafín Castellano ha sostingut que “el PPCV és l'únic garant de les nostres senyes d'identitat mentres que l'oposició ens desprecia com a poble, i estan més còmodes fotografiant-se amb entelèquies culturals o territorials junt amb altres comunitats autònomes” que, ha matisat, des del PPCV “respectem com a poble, però exigim eixe mateix respecte per a la Coumitat”.

Així, ha rebutjat la postura de “els grups del tripartit que defenen senyes d'identitat que no tenen res a veure amb allò que s'ha previst en el nostre Estatut d'Autonomia”, alhora que ha manifestat que “no permetrem ingerències de ningú de fora” i ha recordat a l'oposició que “el mínim que es pot fer és respectar el nostre Estatut, les nostres arrels i la idiosincràsia dels valencians com a poble”.

En este punt, ha recriminat la “foto electoral que ahir es va fer el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, quan en huit anys ha estat negant tot a la Comunitat Valenciana, sense reconéixer el finançament adequat o infraestructures bàsiques com el Corredor Mediterrani”. Per a Castellano es tracta de “una demostració de la seua demagògia”, ja que, segons ha recordat, “ha sigut El Govern del PP el que ha impulsat el Corredor com a infraestructura prioritària per a la UE, ha licitat els trams compromesos i ho ha inclòs en els PGE”.  

Compartir