Castelló demana al Consell que “deixe d'espantar als inversors”

Castelló demana al Consell que “deixe d'espantar als inversors”
Icono fecha
25-11-2015

25. nov. 2015.- El Portaveu d'Infraestructures del Grup Parlamentari Popular, Alfredo Castelló, ha assenyalat este matí en el Ple de Les Corts que “qualsevol governant estaria orgullós de rebre una inversió en la seua terra de 860 milions d'euros i crear 5.900 ocupacions nous, no obstant això el Consell està amb dubtes i diatribes respecte al projecte Port Mediterrani a Paterna”.
 
Castelló ha defés la proposició del GPP sobre l'actuació territorial estratègica Port Mediterrani a Paterna. Només el PP ha votat a favor, mentres que Ciutadans s'ha abstingut i els grups del tripartit han votat en contra.
 
El Portaveu Popular ha indicat que “este projecte ha de respectar la llei i complir tota la normativa mediambiental vigent, per descomptat, però és lamentable que empreses que vénen a invertir isquen en premsa demanant respecte per part del Consell”.
 
Alfredo Castelló ha manifestat que “quan Puig diu que farà el que toc no sabem si parla de Port Mediterrani o de Carns de Morella. És incomprensible l'actitud del Consell perquè huit de cada deu ciutadans de Paterna estan a favor. Si tots estan a favor i és un projecte positiu, no ix avant perquè fallen les persones. En concret, falla la parella Puig i Oltra que cada vegada s'assembla cada vegada més al duo Pimpinella, i fallen també els consellers Soler i Climent que amb la seua actitud abatuda i trista podrien ser Leoncio i Tristón. Si no estan d'acord amb una inversió així, no sabem què recolzaran llavors. En realitat no creuen en la llibertat d'empresa i ací està el problema real, que els ve gran la Comunitat Valenciana”.
 
El diputat popular ha demanat als membres del Consell “que es lleven la boina ja perquè així només espanten als inversors. Quan més temps tarden a modernitzar-se i a llevar-se els complexos més inversions es van a perdre. Si falla la seguretat jurídica i la confiança per a invertir, tot es perdrà”.
 
Castelló ha assenyalat que “escudar-se en la capa d'ozó i el calfament global per a dir no a un projecte que crega més de 5.000 ocupacions ens pareix una barbaritat. Pareix que som els únics que volem crear ocupació a Paterna. Volem que el projecte es tramite amb agilitat i amb totes les garanties jurídiques però no volem que el Consell estiga parat”.
 
Per la seua banda, la Portaveu del PP a Paterna, María Villajos, ha realitzat declaracions en els corredors assenyalant que “no crec que estiguem en disposició de rebutjar un projecte de creació d'ocupació d'estes dimensions. Hem presentat una moció a favor de Port Mediterrani en l'ajuntament i l'excusa de la protecció de l'entorn ha sorgit ara perquè fins abans de presentar Port Mediterrani ningú havia reivindicat eixe entorn”.

Compartir