Castelló: “Millors infraestructures, ports més potents i empreses més competitives són una suma per a un futur millor d'ocupació i activitat econòmica”

Castelló: “Millors infraestructures, ports més potents i empreses més competitives són una suma per a un futur millor d'ocupació i activitat econòmica”
Icono fecha
19-11-2015

19. nov. 2015.- El diputat del Grup Parlamentari Popular en Les Corts i portaveu d'Infraestructures,  Alfredo Castelló, ha afirmat hui que “millors infraestructures, ports més potents i empreses més competitives són una suma el resultat de la qual sempre és un futur millor d'ocupació i activitat econòmica”.

Castelló s'ha pronunciat així després de la licitació per part d'Adif de les obres d'instal·lació del sistema tren-terra en la línia Zaragoza-Teruel-Sagunto “que millorarà la comunicació de la Comunitat cap al nord i nord-oest de la península i França”. Respecte d'això, el portaveu d'Infraestructures ha indicat que El Govern d'Espanya “complix amb la Comunitat Valenciana i està realitzant una clara aposta per millorar la connexió de la nostra terra”.

L'import d'esta actuació ascendix a més de 5,5 milions d'euros i suposarà  el desenrotllament d'actuacions de millora en la gestió i en les instal·lacions ferroviàries entre Sagunt, Terol i Saragossa, a fi de potenciar el tràfic de mercaderies i millorar les connexions per ferrocarril d'Aragó amb València i la resta de la península ibèrica.

“El Govern de Mariano Rajoy té entre les seues prioritats que la Comunitat continue progressant millorant la competitivitat de la mateixa, la qual cosa suposa creixement econòmic i eixida de productes a l'exterior a través dels nostres ports que seran més competitius amb la millora d'esta infraestructura” ha indicat Castelló.

Alfredo Castelló ha recordat que el PP sempre ha situat la Comunitat Valenciana com a eix de desenrotllament estratègic. En este sentit, ha criticat que “per desgràcia en la Comunitat comptem ara amb un Consell que no és capaç de gestionar, només es dedica a criticar el passat, a queixar-se i a reivindicar”.

“"Tant el Corredor Mediterrani com la línia Zaragoza-Teruel-Sagunto són empestes de l'anterior Consell del PPCV. Isabel Bonig, com a consellera d'Infraestructures, va convéncer al Ministeri de la seua importància i així es dota de competitivitat al nostre territori a través d'una millor logística”.

Compartir