Clemente assegura que la candidatura que lidera Miguel Vicente Pinach "és la millor per a Alborache i farà història el pròxim 22 de maig"

Clemente assegura que la candidatura que lidera Miguel Vicente Pinach
Icono fecha
03-05-2011

16. Abr. 2011.- El secretari general del PPCV, Antonio Clemente, ha assegurat que la candidatura que lidera Miguel Vicente Pinach “és la millor per a Alborache i farà història el pròxim 22 de maig”.

 Clemente ha realitzat estes declaracions en la presentació de la candidatura del PP a l'alcaldia d'Alborache, on ha destacat “la vocació, dedicació i esforç” de l'equip de Miguel Vicente Pinach al capdavant de l'alcaldia.

 El secretari general dels populars valencians ha recalcat que la comarca Foia de Buñol-Chiva “és blau popular, i en 2011 tornarà a ser-ho més encara perquè els ciutadans diran sí al projecte del PP a Alborache amb Miguel Vicente Pinach, en la Comunitat amb Francisco Camps i a Espanya amb Mariano Rajoy”.

 El dirigent popular ha ressaltat que el PSOE “és un partit que no s'ha preocupat per conéixer la realitat dels veïns d'Alborache ni de la nostra Comunitat i així ho demostra el seu candidat” mentres que assevera “el PP és el que es preocupa per les seues necessitats, com així ho demostra la inversió realitzada a través del Pla Confiança, impulsat pel president Camps, que ha destinat 224.499 euros en el municipi”.

 Així mateix, ha destacat que “l'únic partit que té la clau per a crear confiança i generar llocs de treball és el Partit Popular, com així ho ha demostrat el president Camps anunciant la creació d'una conselleria d'Educació, Formació i Ocupació si aconseguix de nou el respatler de tots els veïns d'Alborache i de la Comunitat”.

 Clemente ha insistit en el fet que el PSOE “és un llast que arrossega Espanya des de fa set anys i des d'Alborache i la Comunitat direm basta ja el pròxim 22 de major quan els socialistes obtinguen els pitjors resultats de la seua història”, així ha recalcat que “no heu d'oblidar que el candidat socialista a l'alcaldia d'Alborache, Ramón Requeni i el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, són el mateix.

Finalment, ha afirmat que “els ciutadans de la Comunitat tenim l'oportunitat d'acabar amb la política de la desocupació, la desocupació, la desconfiança i el retrocés i mirar cap al futur”, un futur “liderat per l'únic partit capaç de traure al país de la situació en què està, un partit que no és un altre que el PP”. 

Compartir