Clemente assevera que Soler "només busca el seu propi benefici" i critica que en època d'austeritat l'alcalde d'Elx "siga el gran malgastador"

Clemente assevera que Soler
Icono fecha
30-11--0001

22. Desembre. 2010.- El secretari General del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Antonio Clemente, ha asseverat hui que l'alcalde d'Elx, Alejandro Soler, “només busca el seu propi benefici” i ha criticat que en època d'austeritat l'alcalde elxà “siga el gran malgastador”.

Clemente s'ha pronunciat d'esta manera en relació al “gasto desorbitat de Soler en publicitat” previst en el pressupost municipal d'Elx per a l'any que ve “pressupostos que deixen de banda servicis municipals essencials perquè alcalde puga fer-se autobombo” pel que ha denunciat que l'alcalde elxà “busca donar-se publicitat per a tapar la seua fosca gestió”.

El dirigent popular ha subratllat que Soler “situa a Elx en la cima del balafiament ja que lluny de vetlar pels interessos dels ciutadans només busca tractar de salvar el seu lloc de cara a les pròximes eleccions” alhora que ha recordat que l'alcalde elxà “seguix investigat per la justícia pel pagament de factures de la campanya socialista amb diners de les arques municipals”.

En este sentit, el secretari general del PPCV ha qualificat de “vergonyosa” la gestió de Soler al capdavant del consistori elxà perquè “a hores d'ara continuem esperant que assumisca la seua responsabilitat per privar els elxans d'un diners que ell va decidir que era per a pagar la seua campanya electoral i que després de ser descobert va qualificar com ‘error administratiu' i pel que va a haver de donar comptes davant de la justícia ja que la seua gestió està més que entredit”.

“A este fet ara li afegim la partida excessiva que, en els temps de crisi, Soler dedica a accions publicitàries coincidint casualment amb un any electoral” ha destacat Clemente alhora que ha assenyalat que Soler “busca a la desesperada publicitar-se perquè sap que en les pròximes eleccions autonòmiques i municipals té la batalla perduda i els elxans votaran en contra de l'obscurantisme d'un alcalde de què no es fien”.

Per a finalitzar, el dirigent popular ha asseverat que a Elx “s'ha acabat l'era socialista, l'era del balafiament i la gestió ombriua perquè al maig del 2011 el PP amb Mercedes Alonso al cap donarà a la localitat alacantina el progrés que es mereixen tornant al municipi la il·lusió”.
 

Compartir