Clemente: "Esta és la gota que ompli el got de la discriminació i maltractament del govern socialista amb els valencians"

Clemente:
Icono fecha
05-01-2009

 05. Ene. 2010.- El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Antonio Clemente, ha afirmat que “és totalment intolerable el maltractament que estem patint els valencians per part de Zapatero, ja no sols en el fons sinó en les formes perquè el Ministeri de Cultura ha comunicat a l'ajuntament de València la paralització de les obres del Cabanyal a través d'una nota de premsa a última hora d'ahir. Esta és la gota que ompli el got de la discriminació i maltractament del govern socialista amb els valencians”.

“En política és molt important les formes, però El Govern Central no cuida ni les formes ni el fons. És intolerable esta forma d'actuar perquè si confiem la democràcia haurem de creure'ns les normes del joc. L'ajuntament de València és una part interessada en este litigi i no es mereix el tracte rebut per Zapatero”, ha indicat Clemente.

En este sentit Clemente ha apuntat que “és la gota que ompli el got perquè hem patit la discriminació amb el transvasament de l'Ebre, la marginació en inversions en la Comunitat Valenciana, els problemes que estem tenint d'infraseguretat per no dotar-nos amb els agents necessaris, els estudis de plataformes petrolíferes enfront de les costes valencianes o l'intent de suprimir les terrasses dels restaurants de platges valencianes”.

“En esta actuació del ministeri de Cultura hi ha una clara intencionalitat política, no es pot parlar d'un informe tècnic, parlen d'espoli quan hi ha sentències del Tribunal Suprem en què s'indica expressament que no hi ha espoli en el barri del Cabanyal”, ha destacat el dirigent popular.

Per al secretari general del PPCV és important recordar que este document d'experts només es referix al 3% del Pla de Reforma del Cabanyal. “En política les casualitats no existixen perquè fa aproximadament sis mesos de la Vega va fitxar com a secretari general tècnic del Ministeri de Presidència a Fernando Flores, membre de Salvem el Cabanyal, la qual cosa és l'excepció a la norma perquè Roma sí que paga als traïdors dels valencians”.

Per este motiu, Clemente ha apuntat que des del PPCV convidem la vicepresidenta del Govern que, si ara ja té situat en el mapa a este barri que va confondre la seua situació amb la del canvi climàtic, vinga acompanyada pel seu secretari general Tècnic a visitar el Cabanyal i, per descomptat, que escolte l'opinió de tots els veïns”.

Clemente ha conclòs assenyalant que, igual que el PSPV ha rectificat en moltes de les seues antigues propostes, “Alarte en un gest d'equanimitat, respectant els interessos de la majoria dels valencians que de forma reiterada i elecció després d'elecció continuen considerant que el PP és el partit que ha de governar l'ajuntament de València i evidentment en el barri del Cabanyal, repudie i critique públicament esta decisió dels tècnics, que no és més que una decisió política que una vegada més torna a castigar els valencians”.

 

Compartir