Cèsar Sánchez: "els jóvens socialistes haurien d'utilitzar el seu web per a lluitar contra el rècord de desocupació jove que ha creat de Zapatero"

Cèsar Sánchez:
Icono fecha
30-11--0001

17. Juliol. 2009.- El vicesecretari nacional de Noves Generacions del Partit Popular, Cèsar Sánchez, ha afirmat hui que els jóvens socialistes “haurien d'utilitzar el seu web per a lluitar contra el rècord de desocupació jove que ha creat de Zapatero”. A més, hi ha assenyalat que “els socialistes sempre van demanant comptes i, per a variar, ells són els més han de callar”.

Sánchez s'ha pronunciat en estos termes darrere de conéixer que ha sigut suspesa la pàgina web dels Jóvens Socialistes del País Valencià per impagament i ha asseverat que “davant de la vergonya pública no els ha quedat més remei que pagar”.

El dirigent popular ha declarat que “el caos que reina en el socialisme valencià es veu reflectit en les seues joventuts que aprenen del que veuen en els seus representants” alhora que ha subratllat que “el bloqueig de la web de JSPV per part del seu creador és un escàndol que fa plantar-se la serietat i compromís que tenen les joventuts socialistes”.

Per a finalitzar, Cèsar Sánchez ha asseverat que “situacions com esta resten, més si és possible, la credibilitat dels socialistes” al que ha afegit que “a veure si ara que tot ha tornat a la normalitat veiem un la seua pàgina web grans projectes que no es queden en l'oblit com ve sent habitual”.
 

Compartir