Císcar assegura que esta nit "a Zapatero li portaran carbó per a fomentar la insolidaritat hídrica entre territoris" i li pregunta "on està l'aigua que ens va prometre"

Císcar assegura que esta nit
Icono fecha
05-01-2009

 

05. Ene. 2010.- El vicesecretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, José Císcar, ha assegurat que esta nit “a Zapatero li portaran carbó per fomentar la insolidaritat hídrica entre territoris” i hi ha li ha preguntat “on està l'aigua que ens va prometre als alacantins, valencians i castellonencs”.

Císcar s'ha pronunciat d'esta manera en relació als “incompliments” de Zapatero en matèria hídrica, ja que “des que va derogar el transvasament de l'Ebre encara no ha posat solució a la falta d'aigua en la Comunitat Valenciana, Múrcia, Almeria i Barcelona”. A més, ha lamentat que “el Programa AIGUA haja sigut un fracàs i el més preocupant d'això és que els únics perjudicats són els ciutadans que patixen la sequera”.

De la mateixa manera, ha recordat que “la Comunitat Valenciana és líder en depuració i reutilització de l'aigua, per la qual cosa és incomprensible que El Govern socialista fomente la insolidaritat entre territoris perquè no arribe ni una gota d'aigua al nostre territori” i ha lamentat que “Zapatero utilitze l'aigua com a arma llancívola contra El Govern valencià i el PPCV sense tindre en compte els efectes negatius que produïx la seua actitud irresponsable en el futur de la Comunitat”.

Així mateix, ha subratllat que els populars “sempre hem defés la reutilització de l'aigua i la solidaritat entre territoris, perquè l'aigua que sobra en un lloc puga anar allà on falte” i ha recordat que “per molt que els socialistes vullguen disfressar la realitat, la veritat és que en l'Ebre ha abocat enguany al mar l'equivalent a 28 transvasaments com el que necessita la Comunitat Valenciana”.

Císcar ha lamentat que el secretari general del socialisme valencià “es moga en l'ambigüitat en matèria d'aigua”, ja que “mentres Zapatero li posa la mordassa, els ciutadans de la Comunitat demanen a crits que el PSPV es pose del costat dels interessos del nostre territori”, per això, li ha preguntat a Alarte “què farà: abaixar el cap davant de Ferraz o donar la cara per la Comunitat”.

Finalment, el vicesecretari general del PPCV ha assegurat que “els populars no renunciarem a cap transvasament perquè el temps ens ha donat la raó i els socialistes han quedat en evidència, els transvasaments són l'única solució per a posar fi a la falta d'aigua”, per això, ha exigit a Zapatero que “torne al Pla Hidrològic Nacional inicial, que contemplava el transvasament de l'Ebre com a obra estrela, i deixe d'utilitzar l'aigua com a ostatge per a mantindre's en el La Moncloa”.

 

Compartir