El GPP assenyala que “els pressupostos sanitaris es queden curts i demostren que no saben governar”

El GPP assenyala que “els pressupostos sanitaris es queden curts i demostren que no saben governar”
Icono fecha
05-11-2015

5. nov. 2015.- La Portaveu de Sanitat del grup Parlamentari Popular, Remedios Yáñez, ha explicat hui que “els pressupostos sanitaris es queden curts, fan mala previsió i evidencien que no saben gestionar”.

 

Yáñez s'ha pronunciat així en la comissió d'Economia dels Corts, en la que s'exposen els Pressupostos de la Generalitat de 2016, en este cas en apartat de sanitat. La diputada popular ha indicat que “hi ha assignacions insuficients per a cobrir el gasto de farmàcia, disminuïx perillosament el gasto per a drogodependència, en salut mental i tampoc hi ha dotació per a centres de salut més enllà dels ja previstos, ni inversió per a augment de plantilles”. Quant a la construcció de nous hospitals, Remedios Yáñez ha denunciat que la partida es reduïx a la mitat. “Li augure un dèficit sanitari al final d'any de 600 o 700 milions d'euros”, ha conclòs.

 

Per al coordinador de Política Social del Grup Popular, José Juan Zaplana, la consellera Montón “fa un discurs d'Alicia en el país de les meravelles en què es dedica, sobretot, a criticar l'anterior. Pareix que la culpa de la seua mala gestió la té sempre l'altre”.

 

“En els pressupostos sanitaris es demostra que Montón està sent una gestora pèssima”, ha indicat José Juan Zaplana. “Pren decisions que porten a la confrontació i a l'enfrontament en la societat en compte d'assentar-se a dialogar. Ací fins ara mai s'ha deixat d'atendre a ningú”.

 

Així mateix, el Coordinador de Política Social del GPP ha manifestat que els professionals de la sanitat estan “molt preocupats” pel llit que s'ha seguit per al nomenament de la gerent de La Fe i ha afirmat que s'ha produït amb una absoluta “falta de respecte”. “Es dedica a fer política amb els interessos dels ciutadans, en compte de fer gestió. Vosté pareix Nostradamus perquè un mes abans del seu nomenament ja sap qui eixiria com a gerent abans del procés de selecció”.

 

Compartir