El PPCV defiende un valencianismo integrador, positivo y basado en el orgullo de ser y sentirse valencianos

El PPCV defiende un valencianismo integrador, positivo y basado en el orgullo de ser y sentirse valencianos
Icono fecha
07-10-2013

MANIFEST PPCV 9 D’OCTUBRE

“Faig una crida per a que tots els valencians i valencianes, orgullosos del que som i vam ser, ixcam al carrer portant la nostra Senyera. El nostre sentiment compren tant la defensa de la nostra cultura i idiosincràsia, com l`exaltació de l’orgull que sentim per pertànyer a un estat fort i solidari. En l’ autoestima de tot un poble, residix la força per exigir el que és just i millor per a tots”. En estes paraules el President de la Generalitat Alberto Fabra, definix clarament el valencianisme polític que defensa el Partit Popular de la Comunitat Valenciana: un valencianisme integrador; un valencianisme positiu; un valencianisme basat en l’ orgull de ser i sentir-se valencians.
Perquè som el Poble Valencià, un poble en identitat pròpia. Un poble en una llengua: la Valenciana. Un poble en cultura, tradicions i història pròpia.
El valencianisme integrador que defenem es basa en la reafirmació de la nostra pròpia identitat i en l’ autoestima de ser valencians. La Comunitat Valenciana és una realitat pròpia dins d’una Espanya diversa i plural, fruit d’un projecte de convivència en llibertat. La nostra valencianitat ens fa assumir Espanya sense complexos.

La senda constitucional i estatutària reflexe d'eixe passat i eixa història comú que ens han unit irremeiablement a la resta de pobles i territoris d'Espanya ens mostra que, només des de la lleialtat institucional recíproca i des de l'estabilitat institucional i el diàleg, podrem aconseguir eixe futur millor que ens il•lusiona com a valencians.

L’aposta pel desenrotllament de l'autogovern valencià la fem des del convenciment de la validesa del marc jurídic vigent, on el nostre Estatut i la Constitució són l'expressió de la voluntat de convivència en llibertat i solidaritat dels valencians.

I hui, davant la commemoració del 9 d’Octubre de 2013, el PPCV vol reafermar el seu clar i decidit compromís en la defensa del valencianisme i en la defensa dels interessos de tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana. El PPCV ha contribuït d’una forma clara i contundent, a la consolidació de l’autogovern del Poble Valencià. Enguany commemorem el 775 Aniversari de l’entrada del Rei Jaume I en València, constituint-se en el Regne de València, el passat any compliren 30 anys de l’aprovació de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana i el proper any celebrarem el 30 Aniversari de la Llei de Símbols Valencians, definitòria de les nostres Senyes d’Identitat com a Poble Valencià.

Apostem per un valencianisme útil, del segle XXI, que entén que des de l'ordre constitucional i la lleialtat a Espanya es pot defendre amb convicció i força el que és nostre. Per això reivindiquem un finançament més just, objectiu irrenunciable per al PPCV. Des de la solidaritat també demanem eixe aigua suficient i de qualitat, i continuarem treballant per a tindre eixes infraestructures necessàries que garantisquen el nostre futur com el Corredor Mediterrani.
Però, sobretot, el primer són els valencians, les persones, i això significa ajudar a qui més ho necessita, significa prioritzar l'educació, la sanitat, les polítiques socials i significa

 

fonamentalment crear ocupació que sempre és la millor política social.
Després d'estos anys d'haver pres mesures difícils i d'haver fet ajustos per a combatre la crisi econòmica, ara treballarem més que mai perquè nostra la Comunitat continue creixent i progressant. Volem donar un missatge d'optimisme, d'esperança, de seguretat, perquè ja estem en el bon camí. Un missatge d'orgull i d'autoestima perquè vivim en la millor terra.

 

SOM VALENCIANS per damunt de tot. Ho sentim, ho reafirmem i ho consolidem en el nostre treball dia a dia.

I com diu clarament el President de la Generalitat, Alberto Fabra: “El nostre projecte és defendre els interessos dels ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana, i el nostre compromís els valencians”.
L’ambició del Poble Valencià, és l’ambició del Partit Popular de la Comunitat Valenciana.
ESTEM ORGULLOSOS DE SER VALENCIANS.
 

Compartir