Elisa Díaz: “La consellera Salvador fa apropiació partidista del pla de vivenda aprovat per l'anterior Consell”

Elisa Díaz: “La consellera Salvador fa apropiació partidista del pla de vivenda aprovat per l'anterior Consell”
Icono fecha
01-11-2015

1. nov. 2015.- La Portaveu de Vivenda del Grup Popular, Elisa Díaz, ha assenyalat que “el pla de rehabilitació de vivendes anunciat per la Consellera Salvador es deu a la gestió de l'anterior Consell”. “És lamentable que l'actual Consell pretenga apuntar-se tants amb la gestió del PPCV oferint-lo com a mesures pròpies producte del nou temps de la seua gestió quan la realitat és que són iniciatives concretes que sorgixen com a aplicació anual del Pla estatal firmat amb el Ministeri de Foment en 2014”.
 
  Díaz considera que el Govern de Puig “s'arroga com propi un pla que van criticar en el seu moment. Anuncien les mesures a esquenes del ministeri de Foment, que és el promotor del projecte i qui més fons aporta. dels 54 milions d'euros per a enguany que el Consell anuncia com propis, l'Estat aporta 18 i la Generalitat altres 16. És absurd que la consellera Salvador s'arrogue iniciatives alienes que no són imputables a la seua gestió”.
  

 La Portaveu de vivenda ha indicat que “estem davant d'un bon pla, una aposta clara per la política d'habitatge i la rehabilitació, però que no ha sigut idea de la consellera Salvador, qui ni ho va redactar ni ho va gestionar. És més, en el seu moment ho va criticar. Ara s'apropia d'un pla del PP per als valencians. El realment important, que produïsca efectes, fomente les polítiques de vivenda, genere ocupació i complisca les necessitats de vivenda per a centenars de famílies valencianes. Eixe va ser l'objectiu del PPCV quan es va gestar i va aprovar i estem orgullosos del que es va dur a terme, encara que cause vergonya aliena l'apropiació falsa i partidista que fa la consellera Salvador d'este assumpte”.
   

Díaz ha manifestat que “continuem esperant alguna iniciativa del tripartit respecte a vivenda. De moment es continua vivint a la Comunitat Valenciana de la inèrcia del govern popular”.

Compartir