Eva Ortíz: “el Consell de Puig i Oltra només ha anat a Alacant per a fer-se la foto”

Eva Ortíz: “el Consell de Puig i Oltra només ha anat a Alacant per a fer-se la foto”
Icono fecha
23-01-2016

23. gener. 2016.- La Portaveu Adjunta del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Eva Ortiz, ha lamentat hui que “el Consell de Puig i Oltra només va a Alacant per a fer-se la foto”.
 
Eva Ortiz ha indicat que “celebrem que, per una vegada, Puig haja escoltat a l'oposició i després de set mesos, per fi hagen celebrat un ple a Alacant tal com li hem demanat.  Però quan des del PP enlletgim que els consellers a penes visiten Alacant no ens referíem exclusivament a la seua presència física sinó, sobretot, a adoptar iniciatives concretes en favor dels alacantins. És vergonyós que ahir fora la primera vegada que alguns consellers xafaren Alacant. Encara que ho feren a la força, benvinguts siguen de totes les maneres”.
 
La també secretària general del PPCV s'ha mostrat “decebuda” perquè en el ple celebrat ahir a Alacant no s'aprovara res a tinga relació directa amb la província d'Alacant.
 
Eva Ortiz ha manifestat que “sincerament esperàvem algun anunci important relacionat amb Alacant, com a mesures concretes de foment de l'ocupació a la província, suport a l'agricultura, a l'aigua, ajudes a empreses, suport a la Volvo, desbloqueig d'IFA, d'Alcoinnova, alguna infraestructura concreta, compromís de no gravar a les empreses amb una nova taxa turística… però res de res. Són incapaços de gestionar. Per a malparlar del mal que ho feia l'anterior Consell i plorar sobre la falta de recursos no feia falta semblant desplaçament de mitjans. Per a això que no isquen dels seus despatxos”.
 
La Portaveu Popular ha indicat que “els embolics botànics centren l'atenció d'este Consell paralitzat per a la gestió. Resulta patètic veure la vicepresidenta Oltra estar pendent del rellotge per a liquidar com més prompte millor els avorrits temes del Consell i anhelar eixir al carrer amb una altra disfressa per a donar estopa. L'esquizofrènia política d'Oltra i les seues ànsies de protagonisme són perjudicials per als valencians”.

Compartir