Eva Ortiz pregunta al Consell pel centre de salut del Rabaloche d'Orihuela

Eva Ortiz pregunta al Consell pel centre de salut del Rabaloche d'Orihuela
Icono fecha
13-11-2015

13. nov. 2016.- La Portaveu Adjunta del Grup Parlamentari Popular, Eva Ortiz, ha sol·licitat al conseller d'Hisenda que responga en quina fase es troba l'expedient de contractació per a la construcció del centre de salut del Rabaloche d'Orihuela.

 

Eva Ortiz li ha dirigit una pregunta escrita al conseller en què també li sol·licita que explique quina consignació pressupostària existix en els pressupostos de 2015 per a este projecte perquè la inversió de 2,7 milions d'euros ja es va aprovar el passat mes de gener per part de l'anterior Consell per a dos anualitats i, no obstant això, “no tenim cap notícia de com va el projecte”.

 

Ortiz ha recordat que la construcció del centre de salut Orihuela 1 “no es pot retardar més perquè esta és una infraestructura sanitària que mereixen els ciutadans d'Orihuela i que ja estava resolta amb l'anterior Consell. No obstant això ningú en l'actual Consell diu res respecte d'això”.

 

La Portaveu Popular ha indicat que “esperarem la resposta del conseller però els ciutadans del Baix Segura ens sentim discriminats per este Consell. És necessari corregir esta situació. Hi ha projectes pendents a Orihuela en concret com el centre de salut del Rabaloche, el Palau de Justícia, la connexió ràpida amb la costa o alguns col·legis que pareix que, amb este Consell, han quedat encallats. Des del Grup Popular en Els Corts no permetrem que hi haja poblacions que no compten, perquè el tripartit té oblidades a determinades comarques. Els membres del Consell ni tan sols es dignen visitar esta comarca, potser recordant a Lerma quan va dir que la Comunitat Valenciana acabava a Guardamar”.

Compartir