Eva Ortiz: “Puig ha d'explicar la subvenció de 70.000 euros a les empreses del seu germà”

Eva Ortiz: “Puig ha d'explicar la subvenció de 70.000 euros a les empreses del seu germà”
Icono fecha
06-01-2016

06. ene. 2016.- La Portaveu Adjunta del Grup Parlamentari Popular, Eva Ortiz, ha anunciat que sol·licitaran en Les Corts que el president Puig aclarisca “la subvenció pública a les empreses audiovisuals del seu germà. Són 70.000 euros adjudicats a dit amb diners de tots els valencians i ja plou sobre mullat”.
 
En concret, la Direcció General de Política Lingüística dependent de la Conselleria d'Educació ha aprovat subvencionar amb 70.000 euros dins del concepte de promoció del valencià a l'empresa Comunicació dels Ports SA amb tres ajudes directes de 10.888 euros per a premsa escrita, 13.813 euros per a audiovisual i 32.124 euros per a ràdio, i una altra subvenció a Mes Mut Produccions SLU amb 13.257 euros.
 
Eva Ortiz ha indicat que “en a penes sis mesos ja estem massa acostumats als excessos, nepotisme i enchufismo d'este Consell de Puig i Oltra. Primer va ser  el rescat a la ruïnosa empresa càrnica presidida per Puig i ara les ajudes directes a l'empresa del seu germà també en Morella. Potser ara també s'excuse dient que no sap res però des del Grup Popular exigirem explicacions en Les Corts perquè pareix que s'han cregut que poden donar els diners a dit a qui volen i açò no és així, és necessari justificar-ho de manera raonable. Ara ja sabem que amb el seu lema rescatar persones es referien, en concret, als seus familiars i empreses afins, com en l'Ajuntament de València amb la festa de Nit de cap d'any o amb la contractació en Educació de la parella de l'alcalde de València Joan Ribó”.
 
Així mateix, la també secretària general del PPCV ha mostrat la seua estranyesa “per les subvencions atorgades per la polèmica conselleria de  Marzà per a promoció del valencià. Algunes d'elles s'atorguen a empreses amb seu a Barcelona, la qual cosa, com menys, és parodòxica i estranya, llevat que les intencions reals no siguen promocionar el valencià. Marzá també ha d'explicar-ho”.

Compartir