Fabra demana a alcaldes i regidors que siguen "els autèntics prescriptors de les polítiques del PPCV"

Fabra demana a alcaldes i regidors que siguen
Icono fecha
22-11-2014

 

22. novembre. 2014.- El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Alberto Fabra, ha afirmat que els alcaldes i regidors es van a convertir “en els autèntics prescriptors de les polítiques del PPCV en les pròximes eleccions, perquè són ells els que més pròxims estan als ciutadans”.

 

Fabra ha realitzat estes declaracions en la clausura de la jornada de pressupostos que el PPCV ha celebrat este matí en Sant Joan d'Alacant, on s'han explicat les partides que la Generalitat Valenciana destinarà en els pressupostos de l'any que ve.

 

La jornada, que ha sigut inaugurada per l'alcalde de SAN Juan, Manuel Aracil, i pel president provincial del PP d'Alacant, José Ciscar, ha comptat amb la participació de tots els membres del Consell.

 

Per al president del PPCV, “si som capaços de fer-los veure el que hem fet en estos tres anys i mig i corregir el que encara preocupa els ciutadans, guanyarem per majoria absoluta”. Per al líder popular les pròximes eleccions del mes de maig seran molt complicades perquè hi ha molta desafecció, “però hem d'arribar a les persones i escoltar el que podem fer per millorar la seua situació”.

 

Fabra ha defés la gestió del PPCV al llarg d'esta legislatura. “Hem sigut capaços de construir el canvi, hem fet el més difícil, allunyats de la demagògia i el populisme, perquè és la millor manera d'aconseguir bons resultats, i continuem sent responsables, eficients, sensibles a les persones i continuem treballant per a aconseguir inversions i oportunitats de futur”.

 

En este sentit, el president regional ha destacat la necessitat de posar en marxa una verdadera xarxa social, amb els 150.000 afiliats del PPCV, per a arribar a tots els ciutadans”.

 

“No hem de convéncer a ningú. Hem de dirigir-nos a qui ja va confiar en el PP i dir-los que hui estem millor que fa un any i que l'any que ve estarem millor que hui. Els podem dir que hem ajustat la grandària de l'administració, amb un important estalvi i garantint els servicis bàsics”.

 

Pressupostos 2015

 

L'objectiu d'esta jornada ha sigut la de traslladar, de forma directa, tot el treball que des del partit es porta realitzant per a millorar la Comunitat Valenciana, a més d'escoltar, de primera mà, els principals problemes i tractar de donar-los solució.

 

“No només venim a parlar, sinó també a escoltar, conéixer el que vosaltres opineu, els que esteu en el carrer i coneixeu els problemes dels ciutadans i hem de ser sensibles a les peticions que fan per a saber per on hem d'anar”, ha explicat.

 

Per a Fabra, els pressupostos de 2015 són diferents dels dels anys anteriors i “no és per una altra cosa que perquè el PP ha estat governant i prenent les millors decisions”.

 

“En 2012 decreixíem un 1,6% i enguany creixem un 1,3%, i en 2015 ho farem entre el 2,1% i el 2,4%, el que ens va a permetre crear 75.000 ocupacions en els pròxims dos anys”.

 

Els pressupostos de 2015 seran eficients, amb una important baixada del cost de l'Administració, la qual cosa permetrà destinar eixe estalvi a polítiques centrades a les persones.

 

“Hemos aconseguit dedicar-ho tot a la millora de les persones. Benestar Social incrementa en un 20% el seu pressupost, perquè creiem que cal apostar per les persones que més ho necessiten, majors i dependents, per la qual cosa incorporarem a 18.000 nous dependents al sistema, incrementant el pressupost de la renda garantida i posant en marxa 22 nous centres per als que més ho necessiten”.

 

“La Comunitat s'ha convertit en un territori on els emprenedors puguen tindre més oportunitats i ens ajuden a generar creixement i ocupació, i des del PP s'ha posat una reforma fiscal que suposarà un estalvi de 830 milions d'euros per als ciutadans de la Comunitat”.

 

Fabra ha finalitzat el seu discurs explicant que “estem en el moment dels valents, dels que tenim vocació de servici, però hi ha favorit la pena realitzar l'esforç, perquè hem aconseguit canviar les coses a millor i demostrar que tenim el millor projecte, el millor partit i la millor gent per a aconseguir-ho”.

 

Trobada amb militants


 

Una vegada inaugurat l'acte, Fabra ha mantingut una trobada informal amb militants de base del partit.


 

En el transcurs de la reunió, el president del PPCV ha traslladat que tots els esforços que s'estan realitzant des del Govern i des del PPCV van encaminats a la creació de llocs de treball, la recuperació econòmica i la millora de la imatge de la classe política.

Compartir