Fabra: "El PSOE hauria d"assumir responsabilitats i demanar perdó per portar Castor a la Comunitat"

Fabra:
Icono fecha
01-01-1970

15. maig. 2014.- El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, ha demanat al PSOE que assumisca les seues responsabilitats ja que va ser el Govern socialista qui va donar l’autorització al projecte Castor.

 

"Hui Ximo Puig acusa al PP del Castor però qui va prendre la decisió, qui va adoptar tots els acords i ara diuen que no saben res. Això és el que estan dient ara els socialistes, que assumisquen les seues responsabilitat d’una vegada per sempre i que demanen perdó a tota la gent de la província de Castelló i d’Espanya," ha exigit.

 

Fabra, que ha estat acompanyat per l’alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan, el president del PP de la província de Castelló, Javier Moliner i la candidata a les eleccions europees, Carla Miralles, ha afirmat El Govern Valencià no ha canviat de postura i que exigirà el tancament i el desmantellament, si els informes confirmen que hi ha relació directa entre la planta i els moviments sísmics.

 

A més, hi ha acusat als socialistes de negar la realitat i de no acceptar que les coses a Espanya i en la Comunitat estan millorant.

 "Rajoy va crear, l’any passat, cada dia 540 llocs de treball, Zapatero destruïa 1000 llocs de treball al dia i en la Comunitat Valenciana, en l’últim any, hem creat 33000 llocs de treball. Eixa és la realitat, estem canviant les coses", ha asseverat.

 El President del PPCV també ha afirmat que el PP complix els seus compromisos: "Hui el ministre d’Hisenda ha dit que l’any que ve es va a abaixar els impostos. Complirem el nostre programa electoral perquè és un compromís amb els ciutadans."

 Per això, Fabra ha demanat el vot per al PP perquè és un "partit que complix" i que governa "des de la responsabilitat i des del sentit comú".

 A més, ha subratllat la importància d’estes eleccions ja que està en joc infraestructures tan importants com el corredor mediterrani, les ajudes a l’agricultura i a la pesca, i el foment a l’ocupació juvenil.

 "Està en joc que Espanya continue prenent reformes necessàries per a poder generar ocupació i riquesa, que ho estem aconseguint ja però que necessitem un pas més i necessitem que aquells que al seu dia ens van votar, ens continuen votant i amb això podrem consolidar el nostre projecte en la Comunitat, a Espanya i a Europa", ha afirmat.

Compartir