Fabra: "Vull un país millor, un país fort, i això només pot ser amb el PP i per això el diumenge hem d'omplir les urnes de vots d'esperança"

Fabra:
Icono fecha
14-11-2011

14, novembre, 2011.- El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, ha subratllat hui que en estes eleccions “ens estem jugant molt” i per això “el que vull és el millor per als meus fills, un país millor, un país del PP, i per això el diumenge hem d'omplir les urnes de vots del PP, de vots d'esperança, de vots on es puguen complir els sons i de vots on totes les persones ajudem a tindre un país millor”. “En això estem, per això, candidats --ha dit a tots els ciutadans--, vos demane que d'ací al diumenge ens ajudeu a aconseguir eixe país que tots volem, on tots cabem i on podem aconseguir el canvi”.

Fabra ha fet estes declaracions durant la seua intervenció en un míting a Vinaròs, on ha sostingut que el que vol és “un Govern que siga responsable, que sàpia prendre les mesures necessàries perquè açò comence a funcionar, vull un Govern que faça que el país siga fort, que siga respectat per la resta de països de la UE, que no supose un terç del total de parats de la zona euro, que done oportunitats als nostres fills, que adrece la situació econòmica, que faça que els dos milions dones desocupades puguen trobar treball, on hi haja millor educació, major salut. Un país del PP”.

En este sentit, ha manifestat que el “esperit del PP és servir les persones, fer el que necessiten per a eixir avant. No busquem més, no som de titulars, som d'oportunitats, no som d'idees, sinó de propostes, ni d'incongruències sinó que fem les coses de forma responsable i sensata” perquè “el sentit comú és la nostra forma d'entendre el servici als altres, el fer les coses com la gent vol i per a les persones. Així és el PP”.

“Som gent responsable, gent austera, que diem les coses com són i som predicibles, perquè fem el que la gent espera que hem de fer”, ha apuntat el president del PPCV, qui ha matisat que “això que pareix tan senzill és el que s'ha trobat a faltar en este país” amb El Govern del PSOE.

En este punt, Alberto Fabra ha reconegut que “la situació del país és molt complicada”, per la qual cosa, ha remarcat, “no hi ha la possibilitat de fer més experiments” i per a això tenim “l'oportunitat i responsabilitat” del vot diumenge que ve, perquè la papereta del PP “és la de poder fer que tots els sons dels espanyols es puguen complir, la del canvi, i, sobretot, la de les oportunitats per a tots”.

Respecte d'això, el president dels populars valencians ha assegurat que “hi ha més de mil raons per a no votar els socialistes. Hi ha 3.000 raons a Vinaròs, 82.000 a Castelló i a Espanya cinc milions de parats que exigixen que no votem al PSOE”. A més, ha indicat que Rubalcaba “no té il·lusió i se li nota”, perquè “pensava que les coses no serien així, que el problema era Zapatero, però el problema d'Espanya són els socialistes i Rubalcaba és vicerresponsable de les polítiques socialistes que han afonat el país”.

Segons ha lamentat, els socialistes són “sectaris, gent que l'única cosa que buscava era prolongar El Govern del PSOE, intentant eliminar als que no érem del mateix signe” i funcionant “a colp de taló a què li podien donar el sí que vull el PSOE”. Ha apuntat que, per això, no s'han realitzat inversions en la Comunitat però “es van trobar amb un Govern del PP que tenia clar que havíem de treballar per a continuar sent igual que la resta d'espanyols i tindre les mateixes oportunitats”.

Alberto Fabra hi ha assenyalat que creu en “les persones que estan al capdavant de les polítiques i en la serietat dels partits que diuen i fan el que van prometre”, en els dirigents “pròxims, que atenen les necessitats dels ciutadans, que assumixen compromisos i ho complixen, i en ells cal posar la nostra confiança”, com han fet els valencians durant els 16 anys de govern del PP.


 

Compartir