Gascó: “El conseller Marzá oculta informació al remetre a Les Corts documentació trossejada sobre Xarxallibres”

Gascó: “El conseller Marzá oculta informació al remetre a Les Corts documentació trossejada sobre Xarxallibres”
Icono fecha
27-03-2016


_La portaveu d'Educació del GPP denúncia que Educació entrega només part de la documentació requerida sobre Xarxallibres
•“Marzá oculta informació sent l'exemple perfecte de gestor opac amb els comptes públics”
 
27. març. 2016.- La Portaveu d'Educació del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Beatriz Gascó, ha assenyalat que “el conseller Marzá oculta documentació a Les Corts al no remetre de manera íntegra el dictamen del Consell Jurídic Consultiu sobre l'expedient de Xarxallibres sol·licitat pel grup popular”. 
 
La diputada popular ha qualificat com de “lamentable l'actitud del Consell de trossejar la documentació entregada per a tapar no se sap què. Ens han entregat una documentació en què falta la mitat de l'expedient, numerant-ho mal per a tractar d'ocultar l'engany i tampoc remeten informació jurídica per a la firma dels convenis amb les Diputacions. Tant de proclamar la transparència però, a l'hora de la veritat, entorpixen la labor de l'oposició, donen la informació requerida de manera esbiaixada i pretenen enganyar-nos de manera basta. Potser Marzá pretenga ocultar que en l'informe jurídic hi ha dos vots particulars en contra del decret de Xarxallibres”.
 
Per a Beatriz Gascó, “el conseller Marzá ja no sap quina estratagema buscar-se per a no donar informació. En Les Corts, Marzá mai contesta al que se li pregunta, mai dóna dates o dades concretes i sempre s'ix per la tangent. Oculta informació sent l'exemple perfecte de gestor opac amb els comptes públics. Exigim transparència i claredat perquè l'Educació és una qüestió fonamental que afecta milers de ciutadans i davant de la que no caben actituds intolerants, tancades al diàleg i amb ocultament sistemàtic de les seues actuacions. No sabem què és el que pretén ocultar Marzá però, en tot cas, li exigim transparència”.
 
La diputada popular ha manifestat que “exigirem l'entrega de l'expedient complet de Xarxallibres perquè tots sabem que este programa “estrela” del Consell presenta nombroses objeccions legals per a la seua aplicació i ha sigut un empastre tant en la seua posada en marxa com en la seua resolució final”.

Compartir