Gascó: “Marzá no sap com resoldre l'empastre de xarxallibres”

Gascó: “Marzá no sap com resoldre l'empastre de xarxallibres”
Icono fecha
23-01-2016

~~24. gener. 2016.- La Portaveu d'Educació del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Beatriz Gascó, ha assenyalat que “Marzá no sap com resoldre l'empastre de xarxallibres que està creant nombrosos conflictes amb Hisenda, ajuntaments i diputacions”.

Gascó ha indicat que “des del PP recolzem totes les mesures que contribuïxen a millorar la vida de les famílies, però no instem a cometre il·legalitats sabent. El conseller Marzá, a pesar dels informes contraris d'Hisenda i ajuntaments, ha decidit tirar per a avant i autoritzar este model complint una il·legalitat. Algú haurà d'assumir responsabilitats ací. Hi ha informes de directors generals d'Educació respecte d'això que freguen la prevaricació. Per això demanarem la compareixença conjunta en Les Corts dels consellers d'Hisenda i Educació per a tindre claredat en este tema que tant preocupa els alcaldes”.

 
La Portaveu d'Educació ha indicat que “molt anunci però, després de cinc mesos, la majoria de les famílies encara no ha vist un euro. Marzá presumix de consens i diàleg però no s'ha assentat amb ningú sobre un programa que continua generant molts dubtes sobre la seua aplicació en qüestions com la legalitat del mecanisme de pagament, el banc de llibres, l'avaluació del seu estat i la capacitat dels centres per a executar-ho”.

Beatriz Gascó ha conclòs que “per desgràcia, ja ens estem acostumant que totes les mesures en Educació es fan per la porta de darrere i sense consens com el model lingüístic únic en què estan treballant”.

Compartir